Wie is de ex-vriendin van Lando Norris?

Formule 1-coureur Lando Norris en zijn ex-vriendin zijn sinds vorige zomer uit elkaar en dat leek Lando goed te bevallen. Zo werd hij vorig jaar namelijk voor de Grand Prix in Zandvoort betrapt op het DM’en van een Nederlandse dame die in de buurt van het circuit zou wonen. Maar of hij daar nog steeds zo blij mee is, is nog maar de vraag, want zijn ex-vriendin Luisinha Oliveira is echt een van de mooiste verschijningen die wij ooit hebben gezien.

De Portugese Luisinha is 24 jaar oud en timmert in het dagelijks leven lekker aan de weg als model. Zo staat zij onder contract bij een modellenbureau uit eigen land en heeft ze al een aantal fantastische shoots mogen doen voor merken als onder andere Intimissimi en Women’secret. Maar hier blijft het niet bij. De verleidelijke brunette was namelijk ook aanwezig tijdens de Fashion Week van Milaan en Lissabon.

Luisinha Oliveira op Instagram

Naast haar passie voor modellenwerk gaat Luisinha ook als een speer op sociale media. Zo heeft zij ruim 419.000 volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met foto’s op verschillende exotische locaties. De brunette is gek op reizen en is het afgelopen jaar dan ook al onder andere naar ItaliĆ«, IndonesiĆ« en Spanje geweest. En dat heeft de meest mooie foto’s vanaf parelwitte stranden opgeleverd, wat in combinatie met haar extreem fitte lichaam absoluut geen straf is om naar te kijken.

Verder zien we op Luisinha haar Instagram dat zij ook enorm kan genieten van de tijd met haar familie en vriendinnen. Zo was zij samen met een aantal van haar familieleden op vakantie in Luxemburg en zien we haar ook regelmatig geniet van feestjes met haar beste vriendinnen. Kortom, de ex-vriendin van Lando Norris tikt alle boxen aan. Dus als wij Lando waren, zouden wij toch even achter onze oren krabben. Zie hieronder de mooiste foto’s van de verleidelijke Luisinha: