Lando Norris heeft altijd geprobeerd sinds het begin van zijn F1-carriere zijn privé-leven geheim te houden. Tot begin van het jaar, toen hij foto’s met zijn vriendin plaatste toen zij op vakantie waren in Dubai.

Uitgelekte gesprek van Norris en een Nederlandse meid

Recent is naar buiten gekomen via het juicekanaal RealityFbi dat de coureur in de DM’s zat van een Nederlandse meid. Blijkbaar zou Norris stiekem aandacht aan het zoeken zijn bij andere vrouwen. Op de screenshots tussen Lando en de onbekende dame zou onder andere te zien zijn dat hij vraagt of zij langs zou willen komen bij zijn hotel en of ze een hapje wil eten met hem. Lando Norris zou het juicekanaal al gevraagd hebben om de berichten offline het halen, dit is nog niet gebeurd.

Check de screenshots hieronder. Onder de foto gaat de tekst verder.

lando vraagt om posts te verwijderen

gesprek lando en Nederlandse meid gesprek Nederlandse meid dm en lando norris gesprek lando en meid instagram

Is het uit tussen Lando en zijn vriendin Luisinha Oliveira?

In het gesprek is ook te lezen dat de Nederlandse meid vraagt of Lando niet in een relatie zit. Hierop reageerde hij al snel met dat ‘hij vrijgezel is nu’. Dit zou dus betekenen dat het uit is gegaan tussen de F1-coureur en het model. Ook was kort daarna op het Instagram verhaal van Lando Norris een bericht te zien waarin stond dat zij ‘samen besloten hebben uit elkaar te gaan’. Dit bericht is uiteindelijk ook weer verwijderd.

De grote vraag is dus nu: is het echt uit tussen Lando Norris en zijn vriendin Luisinha Oliveira? Of zegt hij dit alleen om zichzelf te redden? Zeker wanneer er ook te zien is dat er een profiel op van hem gevonden is, een dating app. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe dit afloopt

lando en vriendin uit elkaar

lando dating app uit elkaar met vriendin