De knapste vrouw van Hollywood

Eva Longoria is een echte televisieserie-actrice en heeft daar veel succes mee geboekt. Haar rol in de soapserie The Young and The Restless was een groot succes. Waar zij echter echt bekend mee werd, was haar hoofdrol in de televisieserie Desperate Housewives. Hiermee heeft zij ook een Golden Globe binnengesleept naast de verschillende nominaties die deze vrouw heeft ontvangen.

Een grote lijst aan acteerprestaties, muziekvideo’s en producties heeft Eva al op haar naam staan. Met een half Mexicaanse achtergrond heeft zij een prachtige half latina uiterlijk wat haar zeker ten goede heeft gedaan. Verschillende keren ging het in Hollywood rond dat zij de knapste vrouw is die in Hollywood rondloopt en wel door een groot magazine zoals People. Tegenwoordig is Eva volgens haar geboortedatum al bijna een Sarah, maar dat is totaal niet te zien. Deze vrouw houdt zichzelf topfit en dat doet ze als de beste. Zij pas perfect tussen de knapste vrouwen van boven de 40.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mommy why you upside down?? #BabySanti

Een bericht gedeeld door Eva Longoria Baston (@evalongoria) op

De Amerikaanse actrice Eva Longoria

Eva Longoria is tevens erg actief in de politieke sferen van Amerika. Ze is een echte democraat die hard vecht voor haar rechten. Ze altijd erg bezig met immigratie en discussie van de grenscontroles van Amerika. Met haar Mexicaanse achtergrond heeft zij natuurlijk affiniteit met dit onderwerp.

Naast affiniteit met immigratie, zorgt haar Mexicaanse achtergrond ook voor deze prachtige looks. De Amerikaanse actrice mag dan al 45 jaar oud zijn, maar dat zien wij niet hoor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on