Acteur Ethan Suplee is onherkenbaar nadat hij is afgevallen

We weten het allemaal, afvallen vergt discipline. Zelfs een paar kilo kan al een flinke uitdaging zijn, laat staan 113 kilo. Gelukkig had de acteur Ethan Suplee enorm veel motivatie en ging hij de strijd aan met de kilo’s. Hij won die strijd glorieus, door in een paar jaar tijd heel veel te trainen en te sporten. De acteur ziet eruit als een heel ander mens, maar belangrijker is dat hij nu veel gezonder door het leven kan.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethan Suplee (@ethansuplee)


Je kan gerust zeggen dat de cijfers behoorlijk indrukwekkend zijn. In 20 jaar tijd is hij een bizarre 113 kilo afgevallen. Dat is ruim 20 kilo meer dan een volwassen man gemiddeld weegt. Hij heeft er dan ook extreem hard voor gewerkt. In een interview heeft Suplee aangegeven dat hij op een gegeven moment verslaafd raakte aan fietsen. Op zijn top deed hij dit 6 tot 8 uur per dag, 6 dagen in de week. Dat zie je normaal alleen professionele wielrenners doen.

Dat hij zo ontzettend is afgevallen kun je nog steeds zien aan het lichaam. Veel mensen die zo’n grote body transformatie hebben gehad, krijgen last van loshangend vel. Dit komt omdat je zoveel vet en spiermassa verliest, dat je eigenlijk teveel huid overhoudt. Huid dat eerst een stuk meer moest omvatten. Maar bij deze acteur zijn het niet zomaar littekens van vroeger, maar ook een teken dat hij een bewonderenswaardige prestatie heeft geleverd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethan Suplee (@ethansuplee)

Er zijn natuurlijk body transformaties waarbij mensen wat meer body mass willen hebben. Bijvoorbeeld voetballer Adama Traoré, die ineens super gespierd is.