De ex-vrouw van Ruud Gullit

Estelle Cruijff is de dochter van Henny Cruijff, de broer van de beste Nederlandse voetballer aller tijden: Johan Cruijff. Gezien het feit dat ze dus uit een voetbalfamilie komt, zal het je niet verbazen dat ze een relatie kreeg met een andere bekende Nederlandse voetballer. In het jaar 2000 stapte ze in het huwelijksbootje met de man met de dreadlocks, Ruud Gullit. Helaas hield dat huwelijk niet lang stand en scheidden de twee ongeveer drie jaar later.

Wel hield ze aan de relatie met Gullit twee kinderen over én groeide haar bekendheid enorm. Estelle was steeds vaker te zien op de buis met kleine rollen in een film als Vet Hard en onder andere door haar optredens in programma’s als RTL Boulevard en Gordon & Estelle: Weg Ermee!

Estelle Cruijff blijft fit

Estelle is niet alleen woonachtig in ons eigen Amsterdam, maar leidt ook haar leven op het eiland Ibiza. Dit houdt in: veel zon, strand, zee en een leven vol glitter and glamour.

Dat veel Nederlandse BN’ers zich goed fit houden op ‘latere leeftijd’ blijkt uit de lijst van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar. In onze ogen kunnen we nog een extra plek vrijmaken voor Estelle Cruijff. Op haar 45e blijft ze nog altijd top fit en dat houdt ze niet geheim voor de rest van het land. Haar account op Instagram staat dan ook vol met foto’s in zomerse outfits of zwemkleding, waarop te zien is hoe fit ze daadwerkelijk nog is.

Wij selecteerden een aantal van haar foto’s op Instagram hieronder: