Vrouw komt achter vreemdgaan vriend en heeft nu een soa

Het is voor iedereen (op z’n zachtst gezegd) vervelend als je partner vreemdgaat, maar deze vrouw pakte haar vriend met de ultieme wraak-actie terug. Haar vriend deelde het bed met meerdere vrouwen en bezorgde zijn vriendin vervolgens een soa. Dit is echt een nachtmerrie voor iedereen.

Zijn vriendin kwam erachter toen ze op vakantie berichten las van haar vriend. Eenmaal thuisgekomen ging ze meteen op onderzoek naar meer bewijs van zijn acties. Ze was in shock toen ze iets vond in hun slaapkamer.

Het verhaal van de vrouw werd besproken in de podcast LuAnna, waarvan later een fragment werd geplaatst op het everthing_luna TikTok-account. In de video lezen de presentatoren het verhaal voor: “Ik vond meerdere berichten op zijn telefoon van meisjes met wie hij naar huis was gegaan, tijdens een avondje uit, vier jaar geleden. Ook vond ik recente groepsberichten over dat hij mij niet zou vertellen dat hij een soa had opgelopen.”

Bekijk hieronder de video op TikTok:

@everything_luanna

Bravo patsy… bravo 👏👏👏 #luanna #luannathepodcast #comedypodcast #funnypodcast #pettystories #cheatingboyfriend #cheatinghuband #cheatedon #revengestories #cheater

♬ original sound – LuAnna

Toen we terugkwamen in Groot-Brittannië ging ik volledig op FBI-modus, waarbij ik de slaapkamer uit elkaar trok om de kuur voor de soa te vinden. Ondertussen vond ik slipjes van andere meisjes, valentijnskaarten en tickets voor het buitenland, terwijl hij beweerde in Manchester te zijn.” 

De ultieme wraakactie wanneer je partner vreemd gaat

Toen ze de waarheid ontdekte, zag ze zwart. Ze moest en zou wraak nemen op haar vriend, en of ze dat deed. Ze had de shampoo en conditioner vervangen door ontharingscrème. “Gelukkig koopt hij shampoo en conditioner in grote hoeveelheden. Dus ik deed wat elke vrouw zou doen: naar de winkel gaan en alleen maar ontharingscrème kopen. Toen ik thuiskwam, had ik het overgoten in de shampoo en conditioner flessen.” zei ze.

Ze deed er nog wat oliën bij om de geur van de crème te verdoezelen en had al het bewijs weggegooid. Daarna had ze haar spullen ingepakt en haar sleutel in de brievenbus gegooid.

De presentatoren van de podcast applaudisseerden na haar verhaal te hebben gehoord en vonden haar wraakactie geweldig. Andere mensen deelde ook nog verschillende manieren hoe ze wraak had kunnen nemen. Iemand schreef: “Ik zou overal garnalen hebben verstopt. Onder de meubels, in de gordijnen, allemaal plekken waar je niet zou zoeken voor de geur.”

Sommige mensen waren er niet van overtuigd dat de wraakactie zou werken, omdat de ontharingscrème een aantal minuten nodig heeft om in te werken. Iemand schreef: “Moet ontharingscrème niet 5 minuten intrekken? Als dat zo is, heeft het waarschijnlijk geen nut.”