Erling Braut Haaland is een horlogeliefhebber

Erling Haaland is hard op weg om zelfs de onaantastbare lijkende records van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo te verbreken. Hiervoor wordt hij dan ook vorstelijk betaald door de rijke eigenaar van Manchester City. Genoeg reden om zijn status als superspits te bekronen met een aantal peperdure horloges.

De Noorse Viking houdt naast het maken van doelpunten ook van een mooi horloge. Eerder kwam hij dan ook in het nieuws toen hij al zijn ploeggenoten bij Borussia Dortmund een Rolex-horloge gaf als afscheidscadeautje. Ook voor de volledige staf had hij een goedkoper model gekocht.

Patek Philippe Nautilus Moonphase (ref. 5712R/001)

Een van Erlings favoriete merken is Patek Philippe. Tijdens de kerst met zijn familie droeg hij dit peperdure horloge. Haaland houdt blijkbaar van gouden horloges want ook de rest van dit lijstje is gevuld met het gele edelmetaal, net als dit model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Vacheron Constantin Overseas

Haaland koopt niet zomaar horloges, hij denkt er serieus over na en dat blijkt uit zijn keuze voor een Vacheron Constantin Overseas. Onder horlogeliefhebbers is dit namelijk een van de populairste merken, maar je moet wel even in het wereldje rondlopen om dat door te hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WRISTPORN® (@wristporn)

Rolex Cosmograph Daytona ‘Eye of the Tiger’ (ref. 116588TBR-0003)

Hieronder is Haaland in zijn pyjama met tijgerprint te zien terwijl hij zijn duurste horloge draagt: zijn Rolex Cosmograph Daytona ‘Eye of the Tiger’ (ref. 116588TBR-0003). Inclusief diamantjes en veel goud is dit een horloge dat duidelijk tot het allerhoogste segment behoort; een horloge gemaakt voor de allerrijkste mensen op aarde. En laat Haaland daar nou net bij horen… Andere Rolex-horloges in Erlings collectie zijn een Day-Date ‘President’, een vintage GMT-Master ‘Root Beer’ en ten minste twee Cosmograph Daytona’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erling Braut Haaland (@erling.haaland)