Erik ten Hag vertrekt naar Manchester United

Vorige week werd bekend gemaakt dat Erik ten Hag naar Manchester United overstapt voor het volgende seizoen. Er was belangstelling van meerdere clubs, waaronder ook bijvoorbeeld RB Leipzig. Voordat Ten Hag als trainer werkte, speelde hij als profvoetballer bij onder andere FC Twente en FC Utrecht.

Sinds 2018 is hij de trainer van Ajax en nu heeft Manchester United hem dus weggekaapt. Erik ten Hag gaat veel verdienen in Manchester, terwijl zijn salaris bij Ajax al niet mis was. Hij krijgt maar liefst 10,8 miljoen euro, waarmee hij zich de bestbetaalde Nederlandse trainer in de Premier League ooit mag noemen.

Ten Hag zoekt een nieuwe appartement

Aangezien Erik ten Hag dus bij Manchester United aan de slag mag, is het ook wel handig om daar in de buurt te wonen. Heen en weer reizen is natuurlijk geen optie. En dus is hij op zoek naar een plekje in Manchester. Het Lowry Hotel was een optie, maar Ten Hag woont liever gewoon in een appartement. Er is een kans dat hij in hetzelfde complex komt te wonen als Manchester City-spelers Ilkay Gundogan, Bernardo Silva en City coach Pep Guardiola. Dat zijn best prijzige appartementen. Guardiola betaalde voor zijn penthouse maar liefst 2,37 miljoen euro. Maar ja, met zijn toekomstige salaris kan Ten Hag dat wel betalen.

Het complex is super-de-luxe en je kunt er een kamer huren, maar ook een appartement voor langere tijd. Er is een zwembad en jacuzzi en een gym in het pand. Daar komt bij dat je ook nog eens midden in Manchester woont, tussen designerwinkels en vele eet- en drinketablissementen. Het gebouw heeft een restaurant, maar bewoners hebben ook allemaal een keuken die van alle luxe voorzien is. Wie hier woont heeft dus zeker niets te klagen. Wie weet wordt het ook Erik ten Hag zijne nieuwe thuis terwijl hij bij United coacht.