Lidl verkoopt e-bike met hoge korting

Een e-bike heeft zo zijn voordelen. Je pakt bijvoorbeeld net even iets sneller de fiets, waardoor je meer beweging krijgt. Zelfs wanneer je een motortje heb dat je helpt. En door die motor kun je makkelijker bergop en tegen de wind in fietsen. Daarnaast is het ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan de auto. Het enige nadeel is dat een e-bike vaak erg duur is. Maar dankzij Lidl is ook dat geen probleem meer, want ze geven echt een mega korting op de Zündapp E-bike trekking 28″.

Alles erop en eraan voor een lage prijs

Deze e-bike heeft echt alles wat je je maar kunt wensen. Met maar liefst 21 versnellingen kom je tegen elke helling op. De fiets is geschikt voor dagelijkse tripjes naar de supermarkt, maar ook voor langere tochten. Het frame is 46 centimeter voor een damesfiets en 48 centimeter voor een herenfiets en gemaakt van lichtgewicht aluminium. Het zadel is zo gemaakt dat je zo comfortabel mogelijk zit.

zundapp e-bike trekking korting bij lidl

Klik hier voor meer info over de elektrische fietsen

De e-bike heeft een achterwielmotor die je ondersteuning biedt to 25 km/h. Op het led-display kun je kiezen welke van de drie niveaus je graag wilt. Met de accu kun je 30 tot 115 kilometer fietsen met behulp van de motor. Daarna is de e-bike net als elke andere fiets en zul je gewoon met volle kracht moeten trappen. Natuurlijk is de fiets voorzien van verlichting, een bagagerek, een zijstandaard, spatborden en een kettingkast.

Maar liefst €500 korting op deze e-bike bij Lidl

Je krijgt momenteel maar liefst 31% korting op deze e-bike. De Zündapp E-bike trekking 28″ is in totaal €500 korting afgeprijsd van €1599 naar slechts €1099. Dat is nog eens een koopje voor een e-bike. De fiets is grotendeels gemonteerd wanneer je hem krijgt en heeft alleen nog even de montage van het stuur en controle van de schroeven, versnellingen en remmen nodig.