Andre Hazes verkoopt zijn documentaire

Het leven van André Hazes lijkt de laatste tijd niet echt over rozen te gaan. De laatste tijd heeft hij het met een burn-out te kampen gehad en ook in zijn liefdesleven gaat het niet allemaal even makkelijk. Na zijn breuk met Monique Westenberg heeft hij meerdere relaties gehad, onder andere met Bridget Maasland en Sarah van Soelen.

 

Momenteel zit André in New York en daar is hij niet alleen. Monique is hem namelijk achterna gevlogen samen met hun zoontje. Is er dan toch een lichtpuntje aan de horizon met Monique? In ieder geval heeft André zijn documentaire om zich over te verheugen. Die heeft hij namelijk weten te verkopen aan Videoland.

‘Crossroads’ komt naar Videoland

Videoland kondigde via Instagram aan dat de documentaire over André eraan komt. We kunnen hem dit jaar nog verwachten op de streamingdienst. Om de documentaire – die ‘Crossroads’ heet – te maken, is André maar liefst anderhalf jaar gevolgd. Het gaat over het leven van de zanger, dat dus de afgelopen tijd nogal roerig is geweest.

Yvonne Coldewijer had ook wat over de documentaire te zeggen op haar juicekanaal Life of Yvonne. “Ik weet gewoon niet echt of dat echt is wat de Nederlandse mensen willen weten van André Hazes. Hoe hij het vindt in New York ofzo. Het lijkt me gewoon helemaal niet juicy. Ook als hij daar bandjes gaat bezoeken ofzo; daar is toch niks aan in principe zeg maar?”, zei ze.  Tja, Videoland ziet er in ieder geval wel brood in, want ze hebben flink betaald.

André casht flink voor zijn docu

Doordat het allemaal even niet zo lekker ging, zei André een aantal optredens af. Dat zal hem waarschijnlijk wel wat geld gekost hebben. Maar de docu is dus verkocht en daarmee verdient André een lekker bedrag. Hoewel het bedrag nog niet bevestigd is, melden verschillende kanalen dat de zanger maar liefst €250.000 euro vangt voor ‘Crossroads’. Dat is nog eens een bedrag om over naar huis te schrijven.