De ex-vriendinnen van André Hazes

Als er iemand een spraakmakend liefdesleven heeft, dan is het André Hazes wel. Jarenlang is hij samen geweest met Monique, maar dan ging het weer uit, aan, weer uit, kwam er iemand tussendoor en zo ging het verder. We raken zelf toch wel een beetje de tel kwijt, jullie vast ook. Daarom hebben we ervoor gekozen om de dames in kwestie even voor jullie op een rijtje te zetten om ze niet meer te vergeten.

Monique Westenberg

The one and only, de veilige thuishaven van André Hazes, zoals velen dat zeggen. Spraakmakend was het wel toen in augustus 2014 de 20-jarige André bekend maakte dat hij een relatie had met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. Hij was al goedgekeurd door haar ouders, dus het leek goed te zitten. In april 2016 maakten de twee bekend zwanger te zijn van hun eerste kindje die uiteindelijk in oktober van datzelfde jaar op de wereld kwam.

Precies één jaar later begon de crisis. De eerste roddels doken op, André zou namelijk niet meer thuis slapen in de aanloop naar zijn concertreeks in Ahoy Rotterdam. Uiteindelijk gingen de twee in april 2018 officieel uit elkaar. Het drukke werkleven van André zou namelijk niet samengaan met het gezinsleven dat hij had met Monique. Maar één maand later bleek het toch weer raak, they break up and they make up. Het is weer hartstikke aan tussen de twee.

In november van 2019 lijkt de wereld van Monique helemaal in de storten. André had haar namelijk via een appje laten weten dat hij gevoelens heeft gekregen voor een andere vrouw. Maar wie is dat dan precies?

Bridget Maasland

Als je even goed in het achterste van je hersenpan graait, dan kun je je dit vast en zeker nog herinneren. De vrouw op wie André verliefd was geworden, was Bridget Maasland. In deze tijd kwam er ook naar voren dat André al eerder de mist was ingegaan met deze dame en dat wel op de bruiloft van Patty Brard. In november 2019 wordt de relatie van André Hazes en Bridget Maasland ook bevestigd.

Echter was deze romance maar van korte duur. Voordat ze ook maar een vakantie kunnen plannen bleek de relatie na drie maanden alweer voorbij te zijn. In februari 2020 lieten de twee het volgende in een statement weten: “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

In diezelfde maand lieten André en Monique weten wederom bij elkaar te zijn. Ze lieten dit weten op Instagram met een beschrijving: “I’m forever yours.” 

Die forever leek er eindelijk te komen voor de twee, want in december 2020 vroeg André Monique ten huwelijk. Monique antwoordde hier volmondig ‘JA’ op en de twee waren verloofd.

Totdat maart 2021 aanbrak en forever toch niet heel lang leek te duren. Over de breuk was niet veel bekend, maar ze lieten wel weten dat het nu écht over is. Langzaam komen er geruchten over een andere dame naar boven. Monique liet via Instagram weten dat ze het vertrek van André niet zag aankomen.

Sarah van Soelen

Even later besluit André uitgebreid zijn verhaal te doen bij Shownieuws. Hier wordt uiteraard gevraagd naar de roddels rondom de dame waar we het eerder over hadden. Deze dame draagt de naam: Sarah van Soelen. Ze zou iets te maken hebben met de breuk tussen Monique en André.

Hij laat uiteindelijk in een ander interview weten dat hij gek is op Sarah en daar goed wordt opgevangen in huis. Ze hebben het heel erg leuk met elkaar. Uiteindelijk krijgen de twee een relatie met elkaar en alles lijkt heel erg goed te gaan. Maar zoals we natuurlijk van André gewend zijn, was ook deze relatie van erg korte duur. Lange tijd waren ze erg stil over de breuk en vertelden ze in eerste instantie dat er een ‘pauze’ was ingelast. Later vertelt Sarah dat ze beiden hun eigen weg zijn gegaan en ze dus officieel uit elkaar zijn.

Anne Rose Zonneveld

Uiteindelijk leek er nog, tijdens de ‘pauze’ met Sarah, een andere dame op het pas van André te zijn gekomen. Het gaat hier om Anne Rose Zonneveld, een vriendin van de familie Hazes. Ze leken het in Marbella en in Rome leuk gehad te hebben met elkaar. Maar ook dit leek van korte duur, slechts een paar weken. Of het daadwerkelijk een relatie is geweest of gewoon een korte ‘fling’ kunnen we niet met zekerheid zeggen

anne-rose-zonneveld

Op dit moment zit André in Amerika en raad eens wie hem achterna is gevlogen? Inderdaad: Monique Westenberg. Samen met hun zoontje vloog ze achter André aan en even ‘uit te checken’ van social media. Ze willen hier gaan onderzoeken met welke vorm ze als gezin verder zullen gaan.