Emma Heesters haar fantastische carrière

Emma Heesters is voor veel mannen allang geen onbekende meer door haar oogverblindende uiterlijk en haar prachtige stem. Zo is zij momenteel niet meer weg te denken uit de hitlijsten en hier heeft vooral het nummer Pa Olvidarte, dat zij samen met Rolf Sanchez zon, aan bijgedragen. Dit nummer stond namelijk in totaal 21 weken in de hitlijsten. Daarna wist Emma zelf ook haar eigen hits uit te brengen, zoals Taki Taki en Loop Niet Weg. Dat Emma een druk artiestenbestaan heeft is dus wel duidelijk en daarom neemt de blondine momenteel even een welverdiende break op een tropische bestemming.

Momenteel vertoeft Emma namelijk al een aantal dagen op de Malediven, maar tijdens dit tripje vergeet zij haar volgers absoluut niet mee te nemen. Zo plaatst zij dagelijks leuke Instagram Story’s, waarbij wij kunnen genieten van de blondine haar avonturen tijdens de reis. Maar daarnaast heeft zij een aantal dagen geleden ook een heel spannende foto in een laag uitgesneden badpak geplaatst. Nu is het weer raak met een post tijdens haar vakantie.

De blondine is flink verbrand

Op de TikTok-video is te zien dat Emma Heesters in bikini meezingt met haar eigen nummer, HJB, en vervolgens op haar verbrande voorgevel drukt. Onder de video schrijft Emma dan ook dat zij zich een ongeluk smeert. Maar nu haar relatie met Wesley Hoedt over is, heeft zij duidelijk iemand nodig die haar in het vervolg kan insmeren. En wij bieden ons, net als haar ruim 254.4k volgers op TikTok, dan ook graag aan voor deze job.

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel benieuwd geraakt van de desbetreffende video van Emma Heesters. Daarom hebben wij de video voor jou hieronder geplaatst, maar vergeet vooral niet door haar TikTok-account te scrollen, want Emma plaatst regelmatig de leukste video’s op het platform.

@emmaheestersIk smeer me een ongeluk hoor 🥵🥺♬ Hou Je B** (Feat. Maks)