Wie is Emma Heesters?

Heb jij enig idee wie Emma Heesters eigenlijk is? Emma is een Nederlandse zangeres die voornamelijk bekend is geworden met haar covers op haar YouTube-kanaal. Toen Emma acht jaar was, liet ze haar stem aan Nederland horen. Ze deed namelijk mee aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival en won deze met haar liedje ‘100 kleine feestjes’. Op haar 18e startte Emma haar YouTube -account. Ze begon met covers te zingen op haar eigen manier. Ze zong voornamelijk nummers van Meghan Trainor, Ariane Grande en Alan Walker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Ondertussen heeft Emma al een aantal eigen nummers. We kennen haar dan ook voornamelijk door haar nummer met Rolf Sanchez, welke ze zongen tijdens het AVROTROS-programma Beste Zangers. Samen met Rolf zong Emma ‘Pa Olvidarte’. Met dit nummer heeft Emma zichzelf goed op de kaart in Nederland gezet.

De badpak foto op Instagram

Emma is voortaan dus best wel bekend en dat kan je ook wel zien aan haar Instagram-account. Emma heeft namelijk 1,8 miljoen volgers. Dat is zeker niet niks! Ze post dan ook regelmatig iets op haar account. Op dit moment heeft Emma haar fans dan ook wel met een glimlach achtergelaten. Emma Heesters heeft een foto gedeeld in een zwart uitdagend badpak. In haar caption heeft ze dan ook staan: ‘Smile. The world needs more of it.’ Nou Emma, we weten zeker dat meer mensen nu aan het lachen zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)