Topmodel Emily Ratajkowski is zwanger van haar man Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski hebben we wel eens vaker schaars gekleed gezien. Zij heeft op verschillende covers gestaan van magazines en in muziek videoclips gespeeld. Op haar Instagram zijn ook verschillende mooie foto’s van het model te aanschouwen.

Nu is het model zwanger van haar eerste kindje met haar man Sebastian Bear-McClard en willen zij absoluut nog niet weten wat het geslacht van het kindje is. Als ouder is dat je goed recht en iedereen mag dat uiteraard zelf bepalen. Op Instagram heeft Emily Ratajkowski aangekondigd dat ze zwanger is met een video waar ze te zien is zonder kleren. In de video zijn verschillende shots te zien van het fotomodel dat ze helemaal naakt is.

Het fotomodel uit de kleren

Emily Ratajkowski is een bekend model en heeft in verschillende magazines gestaan. De fotoshoots van deze vrouw zijn ongelofelijk. Daarnaast heeft ze ook een aantal keer in videoclips gespeeld. Zo heeft ze onder andere in een videoclip gespeeld van Taio Cruz en Maroon 5.

Maar de meest bekende is toch wel de videoclip van Robin Thicke van het liedje Blurred Lines. In deze video is Emily Ratajkowski topless te zien. Zo scoor je wel veel kijkers met je videoclip, als je een ongelofelijk knappe vrouw als Emily in je videoclip laat spelen. En dan ook nog eens zonder shirt. Dit kan geen slechte videoclip zijn.

 

Op haar Instagram is Emily Ratajkowski ook vaak schaars gekleed te vinden of zelfs zonder kleren te zien. Ze laat zonder angst haar mooie lichaam zien. Met 26,9 miljoen volgers heeft zij ook een aardig groot bereik met al haar foto’s. Tegenwoordig is het model ook te zien op TikTok. We willen natuurlijk niet dat jullie deze foto’s moeten missen. Vandaar nog een paar foto’s van het knappe fotomodel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@inamoratawoman

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

besado por el sol

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op