Wat is TikTok?

Tot niet zo lang geleden heette TikTok nog Musacal.ly. Musical.ly werd eind 2017 echter overgekocht door een chinees bedrijf dat ByteDance heet. TikTok is een snelgroeiend social media platform waar je makkelijk leuke filmpjes mee kan maken. Emily Ratajkowski is er dus eindelijk ook mee begonnen.

TikTok groeit ontzettend snel

In Nederland wordt er geschat dat al meer dan 3,5 miljoen mensen TikTok gebruiken. Wereldwijd heeft het zo’n 800 miljoen gebruikers per maand. Eerst werd het vooral gebruikt door vrij jonge kinderen om muziekvideo’s mee te maken. Later is dit ook door jongeren en ouderen opgepakt om er grappige of bijzondere video’s mee te maken. De laatste maanden heeft het ontzettend aan populariteit gewonnen. Er is echter niet alleen maar positiviteit rondom TikTok omdat er vraagtekens gezet kunnen worden bij het privacybeleid.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski is een erkend model

De prachtige Emily is opgegroeid in Encinitas, Californiƫ. Al op jonge leeftijd startte ze met het doen van modellenwerk. Ondanks dit gegeven heeft ze nog een jaar aan de kunstacademie gestudeerd van UCLA. Uiteindelijk heeft Emily gekozen om toch full-time model te worden en die keuze kunnen wij wel waarderen.

Emily Ratajkowski is niet een onbekend gezicht in de modellenwereld. Zo brak ze door toen ze voor enkele campagnes gefotografeerd werd door Tony Duran, een bekende fotograaf. Emily stond in 2012 op de cover van Treats!Magazine. Een jaar later was dit ook het geval bij GQ Magazine. In april 2013 werd ze nog bekender doordat ze topless verscheen in de muziekvideo van Blurred Lines van Robin Thicke.

Nu is ze dus eindelijk actief op TikTok. Tot nu toe heeft ze nog maar een paar video’s geĆ¼pload die al viral zijn gegaan. Waarschijnlijk zullen er snel meer volgen. Het mag geen verrassing zijn dat veel mannen nu ook gaan overwegen om TikTok aan te maken.

View this post on Instagram

Tan bb

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on