Vandaag wordt dit dart café geopend

Gevestigd aan het Rembrandtplein in Amsterdam opent Oche vandaag haar deuren. Als je een potje wil darten met vrienden is dit dé plek om naar toe te gaan. Het is namelijk niet zomaar een dart café. Dit café maakt darten een bijzondere, gepersonaliseerde beleving, vol met actie. Ook het mooie, elegante design draagt bij aan de ultieme ervaring.

Oche dart café Amsterdam

Je kan hier gewoon een ‘klassiek’ potje darten maar het biedt ook meerdere gamefuncties waardoor je allerlei leuke darts-games kan spelen. Het aantal punten dat je gooit wordt automatisch berekent door een elektronisch systeem. Daag je vrienden dus uit om het tegen je op te nemen in de vetste games om uit te maken wie de koning van het darten is.

Darts-games

Verfijnde smaakvolle hapjes bij Oche

Naast het darten bieden ze ook nog eens eten aan van een hoge kwaliteit. Ze hebben een chef die chef-kok is geweest bij een Michelin erkend restaurant. Zo kan je tijdens het darten genieten van allerlei heerlijke kleine hapjes die je makkelijk kan delen met een grote groep. Dit zijn niet de traditionele borrelhapjes maar smaakvolle, verfijnde gerechtjes die je tijdens het darten makkelijk en snel kan consumeren. Naast een uitgebreide bier-en wijnkaart hebben ze ook een ruim aanbod aan cocktails.

Hapjes

Biertje

Na Oslo en Brisbane komt dit dart café nu naar Amsterdam

Oche begon in oktober 2018 in Oslo. Doordat dit een groot succes werd, besloten ze ook een vestiging te openen in Brisbane, Australië. Amsterdam is dus de derde vestiging die dit vette concept in haar stad mag verwelkomen.

Oche dart café Amsterdam

Oche

“Ok-i”

De naam van deze dart café is Oche, wat je uitspreekt als ok-i. Deze naam refereert naar de lijn waar je achter moet staan bij het gooien van je dartpijltjes.

Oche Amsterdam dart café

Openingstijden van Oche

Oche zit in Amsterdam op het Rembrandtplein aan de Utrechtsestraat 11. Het is van zondag tot en met donderdag geopend van 3 in de middag tot 1 uur ’s nachts. Op vrijdag en zaterdag sluit het om 3 uur ’s nachts en op zaterdag opent Oche zelfs al om 1 uur ’s middags. Op de website kan je reserveren voor jou en je vriendengroep.