De loopbaan van Emily Ratajkowski

Topmodel Emily Ratajkowski heeft een Poolse achternaam en werd geboren in Londen, maar heeft de Amerikaanse nationaliteit. Het 31-jarige model werd al op jonge leeftijd ontdekt en beleefde haar doorbraak dankzij haar werk met de beroemde fotograaf Tony Duran. Ook viel ze op in de muziekvideo van Blurred Lines van Robin Thicke. Verder heeft ze een aantal filmrollen op haar naam staan in films als Gone Girl, Entourage en Lying and Stealing. Daarnaast heeft ze met ‘My Body’ een New York Times-bestseller en ze runt ook haar eigen podcast.

Overigens heeft ze een paar dagen geleden haar nieuwe relatie bekendgemaakt. Emily Ratajkowski is nu samen met Eric André, de beroemde acteur en komiek bekend van zijn eigen talkshow op Adult Swim: The Eric Andre Show.

Poseren in haar eigen bikinimerk

Naast haar modellenwerk, schrijfwerk en podcast heeft Emily ook nog tijd voor haar eigen onderneming. Dit is het merk Inamorata, waarmee ze allerlei badkleding voor vrouwen verkoopt. Ook biedt ze hiermee de kans aan onbekende influencers om beroemd te worden. Door de kleding van het merk te dragen en dat vervolgens te posten op Instagram, maak je namelijk kans op een repost van het merk. Emily is heel slank, maar dat betekent niet dat het merk alleen daarop is gericht. Ook vrouwen met een maatje meer kunnen naar hartelust shoppen bij het bedrijf van Ratajkowski.

Hieronder zie je hoe Emily poseert in haar nieuwe bikini: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily (@emrata)