Wie is Emily Ratajkowski?

Emily Ratajkowski is een 31-jarig Amerikaans fotomodel en actrice. Ze werd op 14-jarige leeftijd door het modellenbureau Ford Models onder contract genomen, maar bleef nog steeds op haar toenmalige school. Daarna volgde ze een jaar de kunstacademie UCLA School of the Arts and Architecture van de Universiteit van Californië, tot ze besloot om haar modellencarrière fulltime door te zetten.

Ze werkte samen met grote bedrijven zoals Forever 21, Nordstorm en Frederick’s of Hollywood. Haar doorbraak als model begon toen ze voor enkele campagnes gefotografeerd werd door Tony Duran. Daarnaast was ze ook nog te zien in enkele video clips en speelde ze als actrice de rol van Tasha in de Nickelodeons-serie iCarly. Verder heeft ze ook in veel bekende films gespeeld zoals Gone girl en Welcome Home.

Hebben Emily Ratajkowski en Eric André een relatie bevestigd op Instagram?

Emily Ratajkowski’s nieuwe vriend heeft bevestigd dat ze een relatie hebben door middel van een aparte Instagram-post. Laten we het er maar op houden dan mensen hier hun meningen over hebben. De 39-jarige Eric André heeft een spicy foto geplaatst op Instagram waarop hij met Emily Ratajkowski te zien is. De reacties onder de foto zijn als een speer gegaan. Mensen delen hun mening hierover en de meeste waren niet positief. Fans zijn gechoqueerd over de aankondiging, Veel mensen vinden Emily namelijk ‘te hoog gegrepen’ voor André. Wij kunnen alleen maar zeggen: knap werk André. Chapeau!

De reacties onder de foto zijn vooral heel erg gevarieerd. Iemand reageerde: “I’m so jealous of her” en iemand anders met “I love you bro but I’m unfollowing you.” 

Sommige mensen waren meer gefocust op de details van de foto. Eén iemand vroeg:“Is it weird that I’m more curious what the wine is than who the girl is? “It’s the whole wall covered in mirrors for me,” zei iemand anders, terwijl de derde schreef: “The rolled up sock in the floor is triggering.”

Dit is niet de eerste keer dat Emily commentaar krijgt op een foto. Vorig jaar heeft ze een foto geplaatst waarop ze met haar éénjarige zoon te zien was zonder dat Emily kleding aanhad. Mensen reageerden met: “This is not okay. I don’t care how pretty you are. Just post yourself, adult and stunning enough to get lots of likes.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eric Andre (@ericfuckingandre)

Wil jij nog meer van het prachtige model zien? Lees dan hier over Emily Ratajkowski die zonder kleding op de foto gaat.