Maak kennis met de Belgische stewardess Elize Mol

De prachtige Elize Mol is in het dagelijks stewardess bij de vliegmaatschappij TUI en hiervoor heeft zij al de hele wereld over mogen reizen. Maar ondanks dat zij voor haar baan al de hele week in de lucht zit, gaat zij in haar vrije tijd ook graag op reis. Zo is Elize afgelopen jaar naar Amerika, Kaapverdië, Italië en Ibiza op vakantie is geweest. En op haar Instagram is te zien dat zij deze reisjes maar al te graag doorbrengt met de Love Island winnares, Jotti Verbruggen.

Verder is Elize een veelzijdige dame. Naast haar werk als stewardess heeft zij ook in een zonnecenter gewerkt en werkt zij als zelfstandige schoonheidsspecialiste. Maar hier blijft het bij, want Elize maakt ook heel wat vlieguren in de sportschool. Dat kan je goed zien aan haar afgetrainde lichaam op haar Instagram-foto’s.

Prachtige foto’s op Instagram

Net als bij haar carrière gaat Elize Mol gaat ze ook sky high op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 90.000 volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met foto’s in bikini of in stijlvolle outfits. Met haar sprankelende ogen speelt ze echt met de camera en dat zorgt er voor dat wij het wel heel erg warm krijgen. Daarnaast zien we op Elize haar Instagram de mooie foto’s op exotische locaties en daaruit kunnen we opmaken dat zij met haar werk als stewardess echt haar passie heeft gevonden.

Tot slot gaat Elize ook lekker via op TikTok en hier heeft zij ongeveer 8.000 volgers weten te verzamelen. Hier laat zij nogmaals zien dat zij echt een lust is voor het oog, want de video’s op haar account bestaan vooral uit leuke video’s, waarbij zij een aantal liedjes meezingt. Deze dame wil je dus zeker op je tijdlijn langs zien komen. Check haar mooiste foto’s hieronder (bron: Instagram Elize Mol):

Elize Mol Instagram

Knappe stewardess België