SILVERCREST elektrische handdoekradiator van de Lidl

Na een warme douche is het altijd vreselijk om het water uit te zetten. Maar met de elektrische radiator van de Lidl zal dit een stuk minder erg zijn. Je kan namelijk gelijk in een warme handdoek duiken en ze na gebruik snel laten opdrogen. Daarnaast kan je ook je kleding eraan ophangen zodat het lekker warm is als je het aan wil doen.

SILVERCREST elektrische handdoekradiator 

Check de prijs en meer info in deze link

De elektronische handdoekradiator kan je monteren aan de wand of staand gebruiken. In totaal heeft het apparaat 8 warmtestaven die elk 50˚C worden. Daarnaast heeft het een vermogen van 150 watt. Het is vooral bedoeld voor het ophangen van je handdoeken zodat deze sneller drogen. Het is dus geen verwarming die je kamer op temperatuur brengt, maar het kan hier wel een klein beetje mee helpen.

Heb jij ’s avonds gedoucht en wil jij nog je handdoek drogen voor de volgende dag? Dan kan je de radiator op een timer zetten, zodat die vanzelf uit gaat. Dat scheelt ook weer kosten. Omdat hij maar 2,2kg is kan je hem ook makkelijk verplaatsen en door de maximale temperatuur is het vrijwel onmogelijk om je handen te verbranden.

SILVERCREST elektrische handdoekradiator staand

Je kan de elektrische radiator nu bestellen voor 59,99 euro op de website van de Lidl en binnen drie dagen staat hij bij jouw thuis. Twijfel je nog? Dat is geen probleem, want je kan hem tot 90 dagen nog gratis retourneren. Veel mensen zijn enthousiast over de radiator. Zo geven ze hem 4,5 ster, daarnaast raadt 90% hem aan andere aan.

Wil je ook warm blijven in de woonkamer check dan ook de koffiemachine met mega korting van de Lidl.