Voormalige eierfabriek in Bussum omgebouwd tot prachtige woning

Zoals de advertentie op Funda weet te melden: het object in Bussum dateert uit 1914. De voormalige eierfabriek is omgebouwd tot twee werkelijk prachtige woningen, waarbij nu alleen de voorste woning op de markt is verschenen. De woning in de wijk ‘Het Spiegel’ is met een enorm gevoel voor stijl en luxe volledig onder handen genomen, waarbij aan elk detail is gedacht. Het stulpje met een woonoppervlak van 169 vierkante meter zelf beschikt over een eigen parkeerplaats, een terras en een stijlvolle patio. Ook de locatie is ideaal: de Herenstraat, de straat waarin de woning zich bevindt, ligt midden in het centrum vlak bij station Naarden-Bussum, en wordt omringd door alle voorzieningen, waaronder veel pittoreske restaurantjes.

Funda-woning Bussum

Als je de woning betreedt via de hal, springt gelijk de ruime woonkamer in het oog. Deze heeft hoge plafonds en grenst aan een open keuken met kookeiland, en heeft daarnaast in het midden een prachtige inpandige patio voor extra lichtinval en een gevoel van extra ruimte. Op de volledige begane grond is vloerverwarming en airconditioning, wat de woning in alle jaargetijden erg comfortabel maakt.

De sfeervolle open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur die je je maar kunt wensen. Namelijk een zes-pits inductiekookplaat, Quooker-kraan, 2 combi- ovens, een wifi gestuurd ‘home connect systeem’, vaatwasser, wijnkoelkast en twee koel-/vrieskasten.

Eerste verdieping biedt tal van mogelijkheden

Als we ons met de trap een weg naar boven banen, geraken we op de brede overloop welke tevens grenst aan de stijlvolle patio, die van onder naar boven door de woning loopt. Daar is ruimte om een gezellige chillkamer te creëren, of juist een praktische werkkamer. Door de hoge plafonds straalt de eerste verdieping ontzettend veel ruimte uit.

Funda woning Bussum

Op deze verdieping zijn drie slaapkamers waarvan de kamer aan de achterzijde voorzien is van een luxe badkamer, met maar liefst twee inloopdouches, toilet, bad en wastafel. Ook bevindt zich op de overloop nog een apart toilet, tweede badkamer met wastafel en inloopdouche en tevens een kamer voor de wasmachine. De bovenverdieping is tevens voorzien van dakramen welke elektrisch bedienbaar zijn inclusief een intercom met camera en bediening van de voordeur, afgetopt met airconditioning. Tot slot is er nog een vliering met voldoende bergruimte, welke middels een vlizotrap te bereiken is.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Kortom: een woning voor de liefhebber dus. Heb jij altijd al in een pand willen wonen dat rijk staat van de historie, en bovendien praktisch instapklaar is? Dan is dit je unieke kans, mits je bereid bent de torenhoge vraagprijs van liefst € 995.000 neer te leggen. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Herenstraat 64C, te Bussum:

Funda woning Bussum

Funda woning Bussum

eetkamer woning bussum villa onder miljoen