Vervallen drukkerij in Den Bosch is de ideale opknapper

Midden in het pittoreske centrum van het Brabantse Den Bosch staat namelijk een vervallen drukkerij te wachten op een nieuwe eigenaar. Momenteel heeft het pand meer weg van een ruïne, maar een handige Harry ziet er ongetwijfeld een onwijs ambitieus project in.

Zoals gezegd is dit pand een oude drukkerij, volgens de adverteerder één van de weinige ambachten die de stad Den Bosch ooit gekend heeft en mede daarom erg uniek. Met een woonoppervlak van 195 vierkante meter en twee verdiepingen biedt deze wel alle ruimte voor jouw fantasieën. Je kunt het dus volledig naar je eigen smaak maken! Het pand ligt aan de tuin van het stadskantoor en de Binnendieze. Dat betekent een weids uitzicht, heel veel daglicht, zon, privacy en rust. Super stil ondanks de locatie in hartje centrum.

Vervallen drukkerij Den Bosch

We gaan naar de woning. Of ja, naar de plek die een woning kan worden. Aan de linkerzijde is een deur te vinden Dit is de toegang tot een hal en trap. In het pand zitten namelijk twee appartementen, waarmee je enkel de entree deelt. Zelf loop je op de eerste verdieping door naar achter om in een grote ruimte met groot raam te komen. Een ideale plek voor iemand met een kantoor of praktijk aan huis! De begane grond is een grote ruimte met stalen pilaren. Er is een tuintje bij de entree en een tuintje aan de achterzijde. Je komt de woning echter binnen op de 1e verdieping met een bruggetje, met ruimte voor een eventueel balkon.

Vanaf de tweede verdieping kun je de drukkerij pas echt volledig naar je eigen hand zetten. Er zijn vier kamers in te delen, waar letterlijk alles nog aan moet gebeuren.

Drukkerij

Wat is de vraagprijs op Funda?

Kortom: ben jij die fervente klusser die wel van een uitdaging houdt? Dan is dit vervallen pand aan de Vughterstraat 26 (achter) in Den Bosch echt wat voor jou. Hij is voor € 540.000 toe te eigenen, maar dat bedrag staat natuurlijk niet in verhouding. Met moderniseren, verbouwen en alles wat daarbij komt kijken ben je zeker het dubbele kwijt. Maar ach, de liefhebber heeft er alles voor over, toch? Bekijk hieronder nog meer foto’s (bron: Funda):

Vervallen drukkerij Den Bosch

Den Bosch

vervallen drukkerij oud gebouw te koop funda den bosch