Wie is Amanda Balk?

Amanda Balk is 33 jaar en ze begon haar carrière als model. Later kan je haar kennen van meerdere televisieprogramma’s, zoals De gouden kooi. In het programma werd een groep kandidaten opgesloten in een luxueuze villa. De laatst overgebleven kandidaat kon die villa winnen en een bedrag van € 1 miljoen. Amanda heeft 1 jaar en 4 maanden in de villa gezeten en werd 3e in het programma. Ze heeft ook meegedaan aan het programma Echte meisjes in de jungle. In 2018 heeft ze haar eigen reality-serie op YouTube gehad. Dat heette Keeping up with the Balkjes. Kortom: geen onbekende in de mediawereld.

Amanda haar relaties

Amanda heeft sinds 2007 landelijke bekendheid. Veel van haar relaties zijn publiekelijk gesteld. In De gouden kooi heeft ze een relatie gehad met een medekandidaat, Brian Kubatz. De relatie eindigde kort nadat het programma in 2008 stopte.

In mei 2009 kreeg Amanda een relatie met Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack. Samen kondigden ze in 2011 aan dat ze een kind verwachtten. Tijdens de zwangerschap van hun dochter ging de relatie over. Hun dochter, Vegas van de Wall, is in maart 2012 geboren.

De afgelopen tijd staan Amanda en Nick veel in de schijnwerpers. In een interview met RTL Boulevard had Nick gezegd dat Amanda geen toestemming zou geven aan Nick en zijn nieuwe vrouw, Elettra Lamborghini, om hun dochtertje naar zijn bruiloft te laten gaan. Amanda vertelt daarover in een interview van FHM500 “Hij heeft een jaar lang zijn dochter niet gezien en wij vragen al een jaar lang of hij komt. In dat interview liegt hij gewoon.”

In 2018 trouwde ze met Stavros Tsatsos. In september 2019 scheidde Balk van hem nadat hij werd opgepakt voor criminele activiteiten. Amanda was samen met haar ex Stavros verdachte in de strafzaak wegens hennepteelt, drugshandel, oplichting en witwassen.

Ze heeft een nieuwe relatie met Edward Hollander

Na geruchten op diverse roddelkanalen, bevestigt haar manager dat Amanda een nieuwe relatie heeft. Edward Hollander is een Quote 500-lid uit Valkenswaard. Hij heeft een geschat vermogen van 340 miljoen euro. “Hij is stabiel, ze zijn ontzettend verliefd en hij is een goede vader, en dat laatste is vooral een aanwinst in het leven van de dochter van Amanda. Eind goed, al goed”, vertelde Amanda’s manager.

Benieuwd naar meer foto’s van Amanda? Lees “Zo ziet Amanda Balk (bekend van De Gouden Kooi) er nu uit”.