Elektrische mountainbike in prijs verlaagd

Heb je weleens moeite met tegen de wind in fietsen of überhaupt heen zin om te fietsen? Dan kan deze elektrische mountainbike van de Lidl dé oplossing zijn. Al helemaal nu de fiets in prijs is verlaagd.

elektrische mountainbike lidl

Elektrische mountainbike

Lidl €999 Shop nu

De mountainbike van de Lidl heeft een krachtige achterwielmotor (36V/250W) die een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt en zorgt voor directe krachtoverbrenging. De fiets heeft 8 versnellingen en een trapondersteuning van 25 km/h. Ook is de e-bike voorzien van een gemakkelijk bedienbaar verlicht en overzichtelijk LED-display met uitgebreide functies. De banden zijn dus wat breder en ruwer dan een ‘normale’ fiets en hebben een afmeting van 27,5″. Het blijft een mountainbike, daarmee moet je natuurlijk wel door de bossen en bergen kunnen crossen. Met een trapondersteuning is het alleen maar makkelijker.

Het gewicht van de fiets plus de accu is 21 kg. De accu van de fiets heeft een laadtijd van 4,5 uur en je kan er zo’n 100 km mee door fietsen. Op het frame heb je 10 jaar garantie en op de accu 2 jaar. De fiets wordt voor 95% gemonteerd geleverd. Je hoeft enkel de pedalen nog te monteren en het stuur naar wens af te stellen.

De prijs van de elektrische mountainbike is verlaagd van 1399 euro naar 999 euro.

Nog geen plannen voor oudejaarsavond? De Lidl heeft nu een karaoke set met discolichten voor geniale avonden.