E-bike met de looks van een mountainbike

De kans is groot dat je ooit al eens iets online hebt gekocht bij Bol.com. Het is het meest bekende online warenhuis van Nederland. Het goede nieuws is dat het online warenhuis ook e-bikes verkoopt. Tot nu waren dat over het algemeen de standaard modellen, maar met het opnemen van de SachsenRad E-Bike R6 voegt men een totaal nieuwe dimensie aan het assortiment elektrische fietsen toe. Het is namelijk niet de zoveelste e-bike, maar een stadsfiets met uitstraling.

Als je de e-bike voor het eerst ziet kan de MTB-look je niet ontgaan. Deze jongen is gebouwd om op elk terrein uit de voeten te kunnen. Vergis je dus niet. Ook al is het een stadsfiets, de Sachsenrad weet raad met elke ondergrond. Dat is vooral te danken aan de krachtige motor en lekker dikke KENDA-banden. Neem daarmee het unieke ontwerp van de hand van hetzelfde team dat al eerder een award winnende bike ontwierp en je weet meteen dat dit niet de zoveelste e-bike is met een vette look. Kortom, ben je op zoek naar een elektrische fiets met bijzonder goede specs en dito uitstraling, dan is de SachsenRad E-Bike R6 waarschijnlijk jouw bike.

Stoere elektrische mountainbike

De SachsenRad E-Bike R6 is dus een echte stadsfiets. Dat wil dus niet zeggen dat je de e-bike alleen kunt gebruiken voor de saaie ritjes op weg naar je werk. Niets belet je om je fietstalenten uit te testen op de onverharde paden. Sterker nog, daar is deze bike op voorbereid. De brede banden geven je voldoende grip op de weg en de oersterke 240 W motor zorgt ervoor dat je in combinatie met de 36V / 6.6A lithiumbatterij zo’n 70 kilometer vooruit kan. Zoek je echter een bike die met trapondersteuning harder kan dan 25 kilometer per uur, dan is dit misschien niet helemaal jouw fiets. Net zoals elke elektrische fiets in Nederland is er namelijk sprake van een begrenzer.

E-bike deal

E-bike

SachsenRad €799 Shop nu

Spotgoedkope elektrische fiets

De maximaal haalbare snelheid mag misschien voor sommige liefhebbers een domper zijn, de overige specs zijn perfect. Zo is de SachsenRad E-Bike R6 voorzien van mechanische Avid BB5 schijfremmen en een ergonomisch Selle Royal-zadel. Om alle informatie tot je te nemen werp je eenvoudig een blik op het overzichtelijke display, bovendien heb je een USB-poort tot je beschikking. De e-bike is dus zeer compleet en helemaal voor jou voor slechts 799 euro. Ter vergelijking: de meeste elektrische fietsen met dergelijke specs kosten vaak 1000 euro of meer. Die keuze is dus snel gemaakt.