Een slimme fietshelm met lichten

De donkere dagen voor de deur en de zon laat steeds elke dag iets minder van zichzelf zien. Op de racefiets kan je wel eens slecht te zien zijn en helemaal als het donkerder wordt. Een super handige oplossing hiervoor is een e-bike helm van Lumos. Deze super slimme fietshelm heeft lichten voor en achter én knipperlichten in de helm verwerkt, maar ook remlichten. Zo ben jij altijd goed te zien. Naast deze handige gadgets is deze helm ook nog eens super stijlvol en luchtig voor die zware inspanningen op de fiets. Dit komt door de drie luchtdoorlatende gaten én het lage gewicht van 370 gram.

slimme fietshelm

De richtingaanwijzers zijn makkelijk te bedienen met de knopjes die bijgeleverd worden. Als je een Apple Watch hebt, kan je de richtingaanwijzers ook bedienen door simpelweg je arm op te steken.  Daarnaast is de Lumos Ultra, waterdicht zodat je op die schemerige en vochtige middagen nog lekker kan crossen door het bos op je mountainbike. In het onderstaande filmpje zie je wat je er allemaal bij krijgt:

De slimme e-bike helm

De Lumos Ultra is een perfecte e-bike helm voor de snelheidsduivels onder ons, maar er zijn nog vele andere opties. Deze heeft een ander design dan de Lumos Ultra. Als je geen richtingaanwijzers wil, dan kan je ook voor de Lumos Kickstart Lite gaan. Beide helmen hebben alle specificaties als de Lumos Ultra, alleen is de Ultra wat lichter en zijn de let lichten anders afgewerkt dan hier. Met 2 uur opladen kan jouw e-bike helm wel 18 uur mee.

De Lumos Matrix is wel even andere koek dan de twee hiervoor. Dit is echt een hele zieke helm die ook dynamisch licht heeft. Je kan daarnaast ook jouw lichten naar eigen smaak aanpassen en écht opvallen op de straat. Eenmaal opgeladen kan je 10 uur lang genieten van je helm.

e-bike helm

Dan hebben we nog de Lumos Street. Opnieuw dynamisch licht, een super vet design en wat ons echt aantrekt is het minimalistische in deze helm. Echt super gaaf als je het aan ons vraagt. Alle helmen zijn ook waterdicht, te verbinden met je telefoon of Apple Watch en hebben de optie tot een MIPS. Dit is een extra bescherming voor wanneer je een botsing krijgt vanuit een gedraaide of geroteerde hoek. Een extra bescherming voor je hoofd is altijd welkom.

e-bike helm

Ben je helemaal van de gadgets voor jouw fiets? Dan is deze achteruitkijkspiegel voor je fiets ook wel wat voor jou.