Golfen als hobby

Golfen is een échte hobby voor moderne mannen. Het is heerlijk ontspannend en je bent lekker in de buitenlucht. Met je vrienden bijpraten over afgelopen week en tegelijkertijd een balletje slaan. En even het huis uit en de vrouw haar ding laten doen én jij je ding doen.

Met golfen gaat ze echt niet mee willen. Een ideaal mannen uitje. Al zijn er natuurlijk wel vrouwen die ook van golfen houden, en dat bewijst de pro golfer Lucy Robson. Wij vinden dat alleen maar mooi. Maar hoe moet je nou over de golfbaan gaan? Lopend, met een golfkarretje of deze stoere e-bike?

Een stoere e-bike voor op de golfbaan

Golfen is perfect om jong te leren en oud nog steeds te doen. Voor een aantal sporten heb je op oudere leeftijd geen puf meer om het uit te voeren. Of de gewrichten laten het simpelweg niet toe. Golfen is een hobby die je je hele leven nog kan doen. Een golfkarretje pakken is niet echt stoer en staat een beetje suf. Vind je niet?

Over de baan wandelen is natuurlijk een optie, maar met je clubs over de baan sjokken is niet ideaal. Helemaal niet als je wat ouder bent en gewoon rustig een balletje wilt slaan. Het Nieuw-Zeelandse bedrijf gbike heeft een oplossing hiervoor bedacht. Het heet simpelweg: The Golfer. Met deze super vette e-bike kan je over de golfbaan crossen als een echte baas.

stoere elektrische fiets

The Golfer heeft een bereik van 50 kilometer en kan als trapassistentie of volledig elektrisch worden ingesteld. Met de all-terrain banden en de veringen aan de voorkant kan je alle hoeken van de golfbaan aan. Mocht je de accu vergeten op te laden de avond ervoor, dan kan je natuurlijk ook normaal fietsen met deze e-bike.

Het handigste van deze e-bike is de mogelijkheid om je golftas achter te zetten, zodat jij niet die zware clubs hoeft mee te dragen. Ideaal en passend voor elke tas. Gbike is via Indiegogo een funding gestart om geld op te halen voor het starten van de productie van deze e-bike. De stoere elektrische fiets kost wel even 3.000 dollar.