‘The Rock’ biedt gigantisch landhuis te koop aan

Dwayne ‘The Rock’ Johnson kennen we natuurlijk van zijn gigantisch succesvolle filmcarrière. Zo kennen we hem uit de Fast & the Furious films en de Jumanji films.

Dat niet alleen: hij zal binnenkort ook te zien zijn in Red Notice, de duurste Netflix film ooit, samen met Gal Gadot en Ryan Reynolds. Qua inkomsten zit de acteur er dus zeker warmpjes bij. Als je daar over twijfelde, dan doe je dat niet meer bij het zien van het gigantische landhuis dat de acteur te koop heeft aangeboden.

The Rock The Rock The Rock

Gigantisch oppervlakte met veel bijgebouwen

Het landhuis van The Rock bestaat uit meer dan 114.000 m² aan oppervlakte. Een gigantische grootte dus, die vooral komt door de buitenvoorzieningen. Denk aan een groot meer, weilanden, een stal die ruimte biedt aan 12 paarden. Ook vind je buiten een boerderij, een groot zwembad en een blokhut. We hebben het dan dus nog geen eens over het huis zelf. Daarin vind je namelijk 8 slaapkamers en 6.5 badkamers.

zwembad The Rock

Luxe voorzieningen en stijl

Naast de slaapkamers en buitenvoorzieningen, beschikt het landhuis van The Rock over nog meer extra’s. Het huis beschikt onder andere over een wijnkelder en spelkamer. Oh, en vergeet vooral de garage niet waar ruimte in is voor 5 (!) auto’s.

Qua stijl is er in het landhuis van The Rock veel licht te vinden. Geen donkere muren, maar juist wit en (licht) hout zorgen ervoor dat de hele woning ruim en rustgevend aandoet. Verder vind je binnen veel open haarden, houten details en hoge plafonds.

landhuiss landhuis

Vraagprijs voor landhuis van Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Het huis is door de acteur te koop gezet voor een bedrag van zo’n $7 miljoen dollar. Omgerekend komt dat neer op bijna €5.8 miljoen euro. Eén blik op alle films die er voor hem nog op de planning staan toont aan dat The Rock zich geen zorgen hoeft te maken of hij een duurder huis wel kan gaan betalen.