Wat is de duurste telefoon ter wereld?

Jaarlijks brengt Apple nieuwe producten op de markt, waaronder steevast een nieuwe serie met iPhones. Die lijken ieder jaar weer duurder te worden … zo heb je nu een iPhone 13 Pro Max in huis voor € 1.259,- euro. Maar als je van dat soort prijzen al schrikt dan moeten wij je even kennis laten maken met het allerduurste toestel ter wereld. Dan hebben we het over de Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond, een 24-karaats goud toestel en alsof dat nog niet genoeg is beschikt het ook over een werkelijk enorme roze diamant op de achterkant.

Aan beveiliging natuurlijk ook géén gebrek: er zit een op maat gemaakte anti-hacking-technologie op die is ontworpen om te voorkomen dat nieuwsgierige blikken toegang krijgen tot het desbetreffende apparaat. Het is

Wie koopt de Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond?

Nou, niet veel mensen. Er zijn naar alle waarschijnlijkheid maar twee personen wereldwijd die dat zeer exclusieve toestel in eigen bezit hebben en dat zijn Nita Amban (zakenvrouw) en Mukesh Ambani, de voormalig rijkste man van Azië met een geschat vermogen van maar liefst(!) € 86.850.897.500,00 euro. Tja, als je zó ontzettend veel geld hebt, dan weet je soms ook gewoon even niet meer wat je ermee moet. Dat laatste kan natuurlijk de beste overkomen, maar niet heus. Je moet wel het geld ervoor hebben. Er gaan geruchten op het wereldwijde web dat er nog wel meer toestellen zijn verkocht, alleen lopen die er duidelijk niet mee te koop.

 

Wist jij dat het mogelijk is om binnen te kijken in het duurste huis ter wereld?