SlotieVerse is het ultieme gokwalhalla

In plaats van een dure vliegreis naar de Verenigde Staten of een bezoek aan een troosteloos casino aan de rand van de snelweg is het nu mogelijk om in stijl te gokken op de Metaverse. Dit gaat op een bijzondere manier. Binnenkort worden er namelijk 10.000 Slotie Juniors losgelaten in de SlotieVerse, dit zijn 10.000 unieke kunstwerken die via de Ethereum-blockchain verkocht worden. Het is hiermee de volgende generatie aan NFT’s van het veelbelovende goknetwerk de SlotieVerse.

opensea slotie junior

Een eerdere collectie NFT’s is te vinden op OpenSea met een floorprice van 0,85 ETH. Deze nieuwe drop lijkt met een prijs van 0,3 ETH dan ook een erg lucratief te worden. Op 10 februari zullen ze ‘gemint’ worden dus weer en snel bij want op = op.

Virtueel Las Vegas

Het is al jaren mogelijk om online te gokken, maar bij SlotieVerse willen ze deze beleving bijzonder maken. Ze hebben hiervoor een hele stad tot leven gewekt om jouw gokervaring te optimaliseren. Het mooie is dat je hier als Slotie Junior aan kunt meewerken door nieuwe gebouwen uit de grond te stampen, liveconcerten bij te wonen en zodoende een ervaring te bieden vergelijkbaar met het iconische Las Vegas. Als Slotie Junior beheer je een stuk grond in het Slotie Junior District, dit is een verzameling percelen (10.000 in totaal).

slotieverse nft

Wat zijn de voordelen?

In deze nieuwe generatie verschijnen 10.000 NFT’s waarvan er 5.000 beschikbaar zijn en 5.000 gereserveerd door Slotie Holders. Al deze NFT’s zijn uniek, maar verschillen ook in zeldzaamheid en bieden allerlei voordelen aan de eigenaren. Denk hierbij aan extra hoge winst uit de slotmachines, kortingen en gratis spins. Ook kun je de virtuele evenementen bijwonen voor een schappelijk prijsje. Als klap op de vuurpijl wordt jouw Slotie Junior tentoongesteld op de Wall of Owners waarop 10.000 standbeelden te zien zijn.

Op de hoogte blijven van alles rondom de SlotieVerse? Volg ze dan via Discord en Twitter.