Op de Zuidas zitten al onze carrièrejagers. Jongens die 80 uur per week maken om maar zoveel mogelijk geld in het laatje te brengen. Dat dan ook de duurdere woningen in Amsterdam zuid zitten, dat is niet heel gek. Dit penthouse dat gevestigd is op de Zuidas mag zich dan ook het duurste huurappartement noemen. Het is gevestigd op de Gustav Mahlerlaan en telt ongeveer 295 vierkante meter. Dit is voor een schamele €16.000 per maand voor jou. Maar wat zit er allemaal in de duurste huurwoning van Amsterdam, dat zullen wij jullie rustig voorleggen.

Duurste huurwoning Amsterdam

Dit 295 vierkante meter tellende penthouse is gevestigd op de bovenste verdieping van het complex en telt twee woonlagen. Over deze woonlagen zijn meerdere parels verborgen. Ten eerste telt het penthouse drie slaapkamers en twee badkamers. Maar dit is niet alles natuurlijk. Voor zo’n prijs mag je net wat meer verwachten. Daarom zit in het gebouw een sportschool, zwembad, wellness en een 24-uurs conciërge service. Alles wat je wil onder één dank en dat op steenworpafstand van het station en de ring.

Omdat al deze services niet alleen zorgen voor de hoge huur, is ook het penthouse in uitmuntende conditie. Zo vind je door het penthouse heen een hardhouten vloer en alles in hoogwaardige afwerking. Met drie slaapkamers die uitkijken over Amsterdam zal je daarnaast heerlijk wakker worden. Ook heb jij de beschikking over een sauna die uitkijkt over geheel Amsterdam, niet verkeerd om even te ontspannen. Als jij de deur binnenloopt, kom jij binnen in een bibliotheek met openhaard waar jij heerlijk rustig je boek kan lezen na een lange werkdag. Daarnaast heb jij op beide verdiepingen de beschikking over een hemelsbreed terras. Heerlijk na een lange werkdag nog even wegdommelen onder de zon. Op niks is bespaard om je van alle gemakken te voorzien. Hieronder vind je alle prachtige kiekjes van het penthouse.

Amsterdam Amsterdam Duurste huurwoning Amsterdam huurwoning Duurste huurwoning

Woning

Check de website van Funda voor meer info. Toch liever in de markt om een woning te kopen. Dan zijn dit de bruutste woningen in Amsterdam!