De duurste camper op Marktplaats

Als je kijkt naar de allerduurste auto op Marktplaats, dan is deze grote bolide nog een koopje. De Morelo Loft 82 5 pers Retarder Barzit is de oplossing voor het gebrek aan ruimte. Dat wil niet zeggen dat het een goedkope oplossing is, het ding heeft nog altijd een fors prijskaartje van 319.277 euro. Het is even schrikken, maar het bedrag klopt wel. Je krijgt daarvoor uiteraard wel een mega grote camper waar je makkelijk vijf mensen in kwijt kan. Dat het je aan luxe niet zal ontbreken is overigens duidelijk als je de foto’s bekijkt.

grote camper Marktplaats

Alle luxe met zeven slaapplekken

De camper is voorzien van alle gemakken. Een indrukwekkende douchecabine, een ruim toilet, een keuken met alle mogelijke apparatuur, een gezellige zithoek en draaibare cabinestoelen. Kortom laat de vakantie maar beginnen. Aan slaapruimte is geen gebrek, je kunt er zelfs met zeven mensen in slapen. De camper heeft tal van handige opties zoals een volwaardige airconditioning, audio installatie, cruise control, elektrisch verstelbare spiegels, schoon watertank en zonnepanelen. Die lijst is overigens niet compleet, maar geeft je wel een idee van de mogelijkheden.

Liever een camper huren?

De huidige eigenaar is overigens geen onbekende. Haffkamp Campers verkoopt en verhuurt campers in bijna alle prijsklassen. Mocht deze camper toch net even iets te klein zijn, kijk dan hier. Ben je niet helemaal overtuigd of de camper wel het geld waard is, dan kun je hem ook gewoon huren. Een exacte huurprijs is niet bekend, maar het zal al snel richting 1400 euro per week gaan. Check hieronder meer foto’s van deze waanzinnig luxe auto:

duurste camper op marktplaats luxe camper kopen slapen in auto