Voor Marktplaats is de verkoop van auto’s erg belangrijk. Zeer recent hebben ze nog onderzoek gedaan naar wat de absolute droomauto’s zijn onder Nederlanders. Marktplaats heeft een ruim aanbod. Zo kan je bijvoorbeeld goede elektrische auto’s kopen voor een prikkie.

Dit is de allerduurste auto op Marktplaats

De auto waar het om gaat kost 615.950 euro. Het gaat om een Ferarri 458 Speciale A *1. Deze auto heeft in totaal slechts 499 exemplaren. Dit geeft wel aan hoe zeldzaam deze brute auto is. Hij is gebouwd in 2015. De kilometerstand staat op 6.100. Hij is praktisch gezien alleen maar ingereden. Officieel gezien is het een occasion maar je kan het zien als een nieuwe auto.

Ferrari op Marktplaats
Marktplaats

Waar deze Ferrari toe in staat is

In deze auto moet je benzine gooien. Ook hoef je niet te schakelen doordat het een automaat is. Het vermogen is ook niet verkeerd: 605 pk. De topsnelheid die je met deze Ferrari kan bereiken is 320 kilometer per uur. Je kan met deze auto ook snel optrekken. Binnen 3 seconden kan je vanaf 0 kilometer per uur naar 100 kilometer per uur gaan. Er is ruimte voor maximaal twee personen om in te zitten. Deze Ferrari biedt je ook de mogelijkheid om met een open dak te rijden. Laat die zon dus maar komen.

Deze Ferrari heeft een prachtige klassieke rode kleur aan de buitenkant. Als je hiermee rondrijdt ben je ervan verzekerd dat veel mensen met veel bewondering naar je auto zullen kijken. Waarschijnlijk zal je op de weg meer gerespecteerd worden dan ooit te voren. De kleur van de bekleding in de auto is zwart. De bekleding is gemaakt van Alcantara. Check de beelden van de dure auto hieronder:

Marktplaats duurste auto
Foto: Marktplaats
Stoelen
Foto: Marktplaats
Ferrari duurste auto op Marktplaats
Foto: Marktplaats
Duurste auto op Marktplaats
Foto: Marktplaats