La Dolce Vita

De naam van deze allerduurste Airbnb van de hele wereld is ‘La Dolce Vita‘. Het ligt op de Turks- en Caicoseilanden dicht bij Long Bay Beach en Grace Bay Beach. De Airbnb is geschikt voor 16 gasten, het heeft 9 slaapkamers, 10 bedden en 13 badkamers. Een heerlijk plek om met je vrienden op vakantie te gaan dus (als je een extra zakcentje kunt missen).

 

Duurste Airbnb ter wereld

De slaapkamers beschikken over King Size bedden, aparte badkamers, televisies, airconditioning en nog veel meer. Sommige badkamers hebben zelfs een grote badkuip en sommige slaapkamers beschikken over een balkon.

Verder beschikt de accommodatie over een keuken met een ontbijtbar en een eetgelegenheid voor 10 personen. De keuken heeft ook nog een Nespresso machine en een vaatwasser, zodat jij zelf niet de afwas hoeft te doen. Voor de muzikale gasten is er een piano en voor de sportievelingen is er een gym. Er is nog een pooltafel, natuurlijk goede Wi-Fi en een wasmachine en droger voor je kleding.

Meest luxe Airbnb ooit

Je ligt in de allerduurste Airbnb van de wereld super dicht aan het strand, je hebt twee zwembaden die je kunt verwarmen. Daarnaast kan je nog gebruik maken van de hot tubs en kan je in de avond opwarmen bij de vuurkorven. Je krijgt voor het dagje strand een paddle board en spullen om te gaan snorkelen. Natuurlijk kun je ook heerlijk bruinbakken op de strandbedjes en voor een dagje schaduw heb je een tentje om in de schaduw te blijven. Je kunt nog buiten eten met alle gasten met eten van de barbecue. Ook kun je natuurlijk parkeren op het terrein van de accommodatie.

Bij de woning inbegrepen zit schoonmaakservice, luchthaven transfer en een chef-kok. Er zijn ook nog aan aantal aanvullende diensten die voor je geregeld kunnen worden namelijk: autoverhuur, verse boodschappen, kinderopvang, een butler, een chauffeur, conciërge van een restaurant, spa services, verhuur van andere uitrusting en familie-uitrusting.

De allerduurste Airbnb van de wereld

We kunnen ons niet voorstellen dat je ook maar iets tekort komt in deze accommodatie, maar je vraagt je vast af wat dat kost. Voor één nacht betaal je een bedrag van 17.280 euro, hier komen nog 864 euro ‘gastvrijheidskosten’ bij en nog 3.802 euro ‘bezettingsgraad belastingen en kosten. In totaal kom je voor een nachtje uit op een bedrag van 21.946 euro. Het is niet voor niets de allerduurste Airbnb van de wereld. Check hier voor meer foto’s.

Mocht je nou toch niet zoveel te besteden hebben? Dan zijn dit de tofste (en betaalbare) Airbnb’s voor een vakantie met je maten.