Gepantserde auto’s staan te koop op Marktplaats

Er staan op het moment veertig gepantserde auto’s te koop op Marktplaats. Als je interesse hebt in een van deze auto’s, ze gaan voor een prijs van 150.000 dollar per stuk. Het model komt zo goed als nieuw, is gebouwd in 2020 en heeft nog maar 5 kilometer op de teller.

Kogelvrije en volledig veilige Toyota B6

De auto in kwestie is een Toyota B6. Een gepantserde auto die je normaal gesproken niet snel kunt kopen, vind je nu gewoon op Marktplaats. Het is een ruime stationwagon met een enorme laadruimte, een digitaal dashboard en een stoffen bekleding. Bovendien kunnen er nog twee extra stoelen worden uitgeklapt, zodat er zeven mensen in deze auto kunnen zitten.

40 gepantserde wagens marktplaats

Van de buitenkant ziet deze auto er heel normaal uit, niemand zal merken dat je eigenlijk in een geheime tank rijdt. Omdat deze auto gepantserd is, is de kans kleiner dat hij beschadigd raakt. De gepantserde voertuigen zijn voorzien van 6mm ballistisch staal en 39mm gehard glas en beschermen je tegen talrijke geweerschoten van bijvoorbeeld de AK47, M16, G3 en FAL. Daarnaast zijn ze ook ontworpen om het voertuig te beschermen tegen zowel gewone handgranaten als tegen aanvallen van granaatwerpers. Hoewel we hopen dat jij dit natuurlijk niet per se nodig hebt, is het wel een leip gegeven.

Voor de hoeveelheid bescherming die deze wagen biedt, is 150.000 dollar absoluut een koopje. Wil je meer weten over deze auto of ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de advertentie op Marktplaats.

Soms verschijnt er ook een bolide van een bekende Nederlander op Marktplaats, zoals de auto van de vrouw van Peter Gillis.