De woning van Dušan Tadić

De doorgewinterde Ajacied heeft veel om erg trots op te zijn. Zo heeft hij een prachtige grachtenpand aangeschaft in 2019 voor 2.2 miljoen euro. Dit huis kocht hij een jaar nadat hij bij Ajax neerstreek.

Voordat hij bij Ajax begon, heeft hij een aantal jaar gevoetbald in Engeland bij Southampton. Het is een feit dat hij een uitstekende voetballer is, maar dat is niet het enige waar hij goed in is. Hij weet namelijk ook prima te onderhandelen als het gaat om de prijshoogte van een huis. Hij wist namelijk een ton te besparen op de vraagprijs (2.295.000 euro). Met 191 vierkante meter woonoppervlakte en een tuin van 51 vierkante meter heeft Tadic duidelijk gekozen voor een woning in het hogere segment. In het huis zijn er vijf slaapkamers en twee badkamers te vinden die verdeeld zijn over twee woonlagen. Tadic kan, als hij dat wil, heerlijk ontspannen in zijn grote achtertuin of op een van zijn twee balkons. In de woonkeuken beschikt hij over allerlei inbouwapparatuur zoals een wijnklimaatkoelkast.

Zijn vrouw Dragana Vakanic

We schreven al eerder over zijn vrouw: Dragana Vakanic. Ze zijn al een geruime tijd bij elkaar. Ze hebben vroeger jarenlang gedatet en sinds 2013 zijn ze officieel getrouwd met elkaar. Er is alleen vrij weinig bekend over haar en op social media is ze nou niet echt bijzonder actief. De Servische schone leeft al jarenlang in grote anonimiteit. Helaas voor ons; zou je zeggen. Máár niet getreurd: wij hebben de fijnste foto’s van haar gevonden op het wereldwijde web.

Wat is zijn salaris bij Ajax? 

Tja, Tadić zijn salaris liegt er niet om. Hij schijnt jaarlijks € 3.500.000,00 euro te verdienen. Dat is ongeveer 292k per maand, 67k per week, 13k per dag …!

Hij tekende in juni 2018 bij Ajax, dat hem toen overnam van Southampton voor een bedrag van €11,4 miljoen. Tadić maakte in 2011 zijn debuut als international voor Servië.

Hij verscheen op een prijsuitreiking met een luxe horloge

Toen Tadić de prijs voor ‘Servisch voetballer van het jaar’ in beslag nam, viel ons oog op zijn luxe horloge. De sympathieke voetballer verscheen bovendien in een double breasted olijfgroen pak en toonde aan dat hij zeker een goed gevoel voor stijl heeft.

Terug naar zijn horloge. Zoals gezegd, het is een Patek Philippe World Time (Reference-5230R). Het horloge heeft een nieuwprijs van meer dan 45.000 euro. Wat het horloge zp speciaal maakt, is dat je de tijd in maar liefst 24 verschillende tijdzones ter wereld kan checken. De wijzerplaats is houtskoolgrijs gelakt en de lederen band maakt het horloge extra klassiek. Zie een foto van het horloge hieronder:

luxe horloge