De meestgezochte zoektermen van 2021

Het achtste ‘jaaroverzicht’ van de site biedt een aantal eye-opening inzichten in gedrag en trends van land tot land en de gegevens laten zien dat het Verenigd Koninkrijk het op één na meeste verkeer naar de website van alle landen bracht. Alleen mensen in de Verenigd Koninkrijk bezochten de site meer. Opvallend is dat een land als Japan aanzienlijk minder views heeft opgeleverd.

Gezamenlijk vertegenwoordigen de top 20-landen 79% van het dagelijkse verkeer van de website.

De meest gezochte term van 2021 is ‘hentai’. Hentai is en subset van de volwassen anime en vertoont volwassen elementen die in Japan als “R18” worden gekenmerkt. Internationaal worden deze aangemerkt als hentai. Hentai werd vooral bekeken in de landen Rusland, Brazilië en Chili.

Hoelang worden de ‘volwassene websites’ gemiddeld bezocht?

In 2021 daalde de gemiddelde bezoekduur van de bekende website met bijna een halve minuut tot 9 minuten en 55 seconden. In het eerste opzicht zou je dat niet verwachten, als je denkt aan de pandemie. Maar omdat iedereen thuis moest werken, was er altijd wel iemand thuis. Dit jaar staan ​​de Filippijnen bovenaan de lijst van landen met de langste gemiddelde tijd per bezoek aan de website, namelijk met 11 minuten en 31 seconden.

Er zijn ontzettend veel gegevens vrijgegeven. Check hier de overige gegevens en grafieken van de website.