De vrouw van Dusan Tadic

De vrouw in kwestie heet Dragana Vukanac en zij is al sinds 2013 samen met de Servisch voetballer. Dusan Tadic en zijn vrouw hebben drie mooie kinderen genaamd Vasily, Veljko en Tara. Het gezin heeft zich veel moeten verplaatsen door al dat voetballen van Dusan. Ze zijn allemaal toch een eindje verwijderd van Servië en hebben van Nederland naar Engeland en weer terug naar Nederland lopen reizen door de clubwissels van de man des huizes.

Dusan Tadic en zijn vrouw Dragana Vukanac zijn getrouwd maar hebben daarvoor nog wel een hele tijd gedate voordat ze het huwelijksbootje instapten. In tegenstelling tot sommige andere voetbalvrouwen is Dragana niet zo van in de spotlight staan. Dat kunnen wij ook best wel waarderen. Die Ajax spelers hebben maar mooie vrouwen aan de haak geslagen en mogen hun handjes dichtknijpen. Zo ook voetballer Nico Tagliafico met zijn vriendin, wat een mooie dame.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @draganavukanac

Ajax spelers en hun vrouwen

Een andere vedette van Ajax is Daley Blind. De beste man is weer helemaal opgeleefd bij Ajax en is een echte vaste kracht. De vrouw van Daley is tevens een mooie vrouw. Als de Ajax selectie een get together doet, dan komen er wel veel mooie vrouwen bijeen. Als ze dat nu doen moeten we helaas wel Donny van de Beek en zijn vriendin missen, aangezien zij nu in Manchester zitten.

Hoe lang Dusan Tadic het nog volhouden kunnen we niet zeggen, maar de vedette heeft zeker zijn steentje bijgedragen aan de successen van Ajax. De Servisch aanvaller is inmiddels net sinds vijf dagen 32 jaar oud en zoals jullie weten gaan voetballers niet heel lang meer mee dan. Behalve als je Zlatan heet natuurlijk. De nummer 10 van Ajax heeft nog een contract tot medio 2026 en hij lijkt nog lang niet uit gevoetbald. Check nog even hieronder de tien beste goals van de aanvaller: