Deze supermarktproducten moet je in de aanbieding kopen

Nu alles duurder wordt letten we toch wat meer op onze portemonnee; en zo ook bij de boodschappen. Om nog meer op je boodschappen te kunnen besparen is het verstandig om dure supermarktartikelen, zoals tandpasta, wasmiddel en kratjes bier, nooit voor de volle prijs te kopen. Deze zijn namelijk iedere week wel bij een andere supermarktketen in de aanbieding, dus misschien wel eens goed om iedere zondag alle foldertjes van de supermarkten in de buurt langs te gaan.

Tandpasta

Tandpasta is altijd wel ergens in de aanbieding, is het niet bij de supermarkt dan is het wel bij de drogist. Als je geluk hebt, kun je vaak ook nog een voordeelverpakking voor een klein prijsje scoren en dat is natuurlijk alles wat we op dit moment nodig hebben. Bovendien kan je dit gewoon grootschalig inkopen, aangezien het toch wel op gaat.

Wc-papier

Er is altijd wel een merk van wc-papier in de aanbieding bij de supermarkt en daarom zou je het dus ook nooit voor de volle prijs moeten kopen. Het enige is dan wel dat je heel vaak een ander merk hebt, maar wat maakt het uit? Als jij het daar beneden maar schoon kan vegen. Toch?

dure producten supermarkt aanbieding

Wasmiddel

Wasmiddel hoort zeker op het lijstje dure supermarktartikelen die je nooit voor de volle prijs moet kopen thuis. Ook dit is iedere week wel bij een andere supermarkt in de aanbieding. Mocht je nog een wasmiddel zoeken die qua prijs-kwaliteitverhouding erg goed is? Dan blijkt uit onderzoek dat een fles Fleuril vaak ongeveer rond de acht euro kost, maar dat je hierdoor wel 65 keer de wasmachine kan laten draaien. Dat betekent dat je dan ongeveer tien cent per wasbeurt kwijt bent en dat valt reuze mee.

Afwasmiddel

Nu men op het moment probeert te besparen op hun boodschappen, is het verstandig om afwasmiddel van een B-merk te gebruiken. En dat kun je natuurlijk het beste kopen bij de goedkoopste supermarkt op het gebied van B-merken.

Maar mocht je het liefste afwasmiddel van een A-merk willen kopen, dan kun je het beste wachten tot deze in de aanbieding zijn en dan echt goed in te slaan.

Kratjes bier

Heb je een verjaardag en zijn je vrienden grootgebruikers op het gebied van bier? Dan is het verstandig om van tevoren even te checken waar het biermerk die jij graag wil in de aanbieding is. Maar het is ook verstandig om de kratjes al een aantal weken van tevoren al ergens in de aanbieding te kopen. Zo grijp je nooit mis en hoef je het op het laatste moment niet voor de volle prijs te kopen. Alle kleine beetjes helpen.

korting supermarkt bier

Koffie

Ook koffie kan de rekening flink opkrikken. Drink jij meerdere bakken koffie per dag nu je wellicht thuiswerkt, dan kost het je nog redelijk wat, vooral wanneer je gebruikmaakt van capsules. Ga dus altijd even de aanbiedingen langs voor de beste koffie-deals.