Duncan Laurence als winnaar van het Eurovisie Songfestival

De 26-jarige Duncan Laurence werd ontzettend populair in 2019, toen hij het Eurovisie Songfestival won. Vanaf dat moment was Duncan niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hij maakte zelf ontzettend veel nummers en bracht ze uit, maar hij maakte onlangs ook een nummer samen met de wereldberoemde Armin van Buuren.

Dat Duncan daar een flink zakcentje aan over heeft gehouden, mag duidelijk zijn. Met een deel van zijn geld kocht hij een nieuwe woning in ’t Gooi. Niet de grootste villa ooit, maar wel groot genoeg om lekker knus in te wonen.

duncan woonkamer woning
Bekende Buren

De zanger koopt deze luxe woning in Laren

Begin deze maand kocht Duncan Laurence een 2 onder 1 kapwoning in Laren. De woning staat midden in het centrum van Laren en biedt daardoor veel mogelijkheden. Zo kan hij heel gemakkelijk een rondje door de stad maken én wandelt hij zo de natuur in bij het Gooise plaatsje. De zanger woont niet heel erg groot: met 99 vierkante meter is het een relatief kleine woning. In de woning zijn vier kamers te vinden. Twee daarvan zijn slaapkamers, dus hij kan ook nog logees onder zijn hoede nemen. Deze kamers zijn verdeeld over twee woonlagen.

Verder is er nog een TV- en werkkamer waar Duncan wellicht nog een muziekstudio van maakt. Dat zou niet gek zijn, aangezien hij dan niet meer zou hoeven reizen naar de studio waar hij normaal gesproken opneemt. Als dat nog niet alles is: hij heeft ook een woon-eetkeuken waar hij voorzien is van alle gemakken en genoeg inbouwapparatuur heeft om een lekkere maaltijd op tafel te zetten.

woning duncan tafel
Bekende Buren

Dit kostte de luxe woning

De woning heeft overigens ook nog een dakterras en een kleine tuin. De zanger kan in de zomer dus lekker gaan zonnen. Voor het optrekje betaalde Duncan een bedrag van 492.500 euro. Daarmee zat hij maar heel weinig onder de vraagprijs van 499.000 euro.

slaapkamer duncan
Bekende Buren
Woning Duncan Laurence
Bekende Buren