Dubbelganger van Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is een van de mooiste vrouwen boven de 50 jaar ter wereld, maar ze is niet de enige met haar betoverende looks. Lisa Tranel is namelijk een sprekende look-a-like van de Amerikaanse actrice. In een Tik Tok-video deed ze haar na en ging hierdoor viral. Bekijk zelf maar even:

@she_plusthreeYou know what I mean?♬ original sound – Friends

“I want to quit. But then I think I should stick it out. Then, I think why would such a person stay in such a demeaning job just because it’s remotely related to the field they are interested in.”

dubbelganger Jennifer Aniston

Sportief en moeder

Verder is er niet al te veel bekend over Lisa Tranel behalve dan de vele foto’s op haar Instagram. Daarop is te zien dat ze heel sportief is en veel in de sportschool zit. Je ziet haar regelmatig squatten bijvoorbeeld. Wie niet genoeg van alleen de Instagram-account van Jennifer Aniston kan krijgen, zal dus zeker moeten overwegen om ook Lisa Tranel te gaan volgen. Ter verduidelijking heeft ze in haar bio dan ook gezet “Not Jennifer Aniston”. Tsja, Lisa Tranel heeft duidelijk haar weg naar succes gevonden en wie kan het haar kwalijk nemen? Mocht je pa op George Clooney lijken dan weet je dus wat je te doen staat. Aanmaken dat Instagram-account en binnen no-time is die ouwe een influencer van formaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Tranel (@she_plusthree)