Formula 1: Drive to Survive seizoen 4 komt bijna op Netflix

De documentaireserie Formula 1: Drive to Survive komt binnenkort weer terug met seizoen 4. Al drie seizoenen lang geeft de serie een kijkje achter de schermen bij het wereldkampioenschap Formule 1. Teambazen, medewerkers en coureurs komen allemaal aan het woord, waardoor we allemaal een nog beter beeld kunnen krijgen van hoe het eraan toegaat in de sport. Mede dankzij Formula 1: Drive to Survive is de Formule 1 in populariteit gestegen, vooral in de Verenigde Staten.

 

Afgelopen jaar hield iedereen zijn adem in bij de laatste race van het F1-seizoen. Lewis Hamilton en Max Verstappen streden tegen elkaar om de titel van wereldkampioen. Na vier opeenvolgende kampioenstitels beet Hamilton in het stof en ging Verstappen er met het kampioenschap vandoor.

Waarschijnlijk zal de strijd om de titel door de twee coureurs regelmatig in het middelpunt staan in de serie. Natuurlijk komen ook de andere teams en coureurs aan bod.

Max Verstappen is geen groot fan van de serie. Na seizoen 2 liet hij weten dat hij het niet eens was met hoe hij werd neergezet in de documentaire. Volgens Verstappen creĆ«ert de serie drama waar hij geen zin in heeft en daarom deed hij ook niet mee aan het derde seizoen. Of de nieuwe wereldkampioen ook voor dit seizoen aan de camera’s is ontkomen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Wanneer komt seizoen 4 op Netflix?

Op 11 maart 2022 dropt Netflix in een keer alle afleveringen van het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Waarschijnlijk kunnen we ergens in de komende weken een teaser verwachten van Netflix. Vorig jaar verscheen die ongeveer twee weken voordat het derde seizoen op Netflix kwam te staan.

Het nieuwe F1-seizoen begint op 20 maart in Bahrein, waar Max Verstappen mag starten als de nieuwe wereldkampioen. Dit zijn alle Formule 1 teams and coureurs van 2022 op een rij.