Draagbare beamer te koop op Bol.com

Op Bol.com kwamen wij deze handige minibeamer tegen. Normaal gesproken kosten soortgelijke beamers zo’n 900 euro, zoals The Freestyle van Samsung. Echter heb jij nu de kans om – als we de reviews mogen geloven – een soortgelijk product voor een prikkie te bestellen. De draagbare wifi-beamer van Magcubic kost je slechts € 66,29 en maakt indruk op de consumenten. Wat deze beamer allemaal te bieden heeft, leggen we je haarfijn uit.

Deze projector kan je via wifi of bluetooth connecten en draait op Android 11. Dit maakt het eenvoudig om in een handomdraai jouw favoriete films en series te streamen. De 4K-ondersteuning zorgt voor een scherp beeld, welke zelfs bij helder daglicht goed zichtbaar is.

mini beamer draadloos bol.com bestellen

Het fijnste van deze beamer is dat je hem op daadwerkelijk iedere plek in huis kan gebruiken. De minimale projectieafstand is 1.80 meter en de maximale projectieafstand bedraagt 6.6 meter. Je kan alles laten projecteren in de afmetingen van 40 inch tot 130 inch. Of je nou in de woonkamer zit of op bed zit, alles valt in een handomdraai aan te passen. Wat misschien wel nóg relaxter is, is dat je het product kan draaien dankzij de 180 rotatie. Dus je kan ook gewoon plat op bed gaan liggen en de beamer jouw gewenste serie op jouw plafond laten projecteren. Ideaal!

Check de video hieronder voor een impressie:

@magcubick #fyp #magcubic #miniprojector ♬ Vengeance – iwilldiehere

Uit acht reviews op Bol.com wordt dit product beoordeeld met een 4,9 / 5 sterren. Bekijk de website van Bol.com voor meer informatie over deze draagbare beamer.