Wat kost het appartement van Donny van de Beek?

Ondanks dat hij voornamelijk op de bank zit of niet speelde omdat hij geblesseerd was, strijkt hij natuurlijk wel een aardig salaris op bij Manchester United. Mede daarom heeft Donny van de Beek het appartement weten te kopen voor een bedrag van 1.590.000 euro. Is natuurlijk al een hoog bedrag, maar hij heeft het slim weten te onderhandelen. De vraagprijs was namelijk 1.625.000 euro, Donny wist dus een korting te bedingen van 35.000 euro. Scheelt toch weer iets, al zal hij niet echt op de kleintjes hoeven letten. Hij hoefde er overigens geen hypotheek op.

 

Wat heeft appartement aan de Zuidas allemaal te bieden?

Het appartement in Amsterdam bevindt zich op de 15e verdieping en heeft dan waarschijnlijk ook een schitterend uitzicht. Zo kijkt hij vanuit zijn appartement o.a. uit op Amstelveen en ziet hij waarschijnlijk ook nog de vliegtuigen landen op Schiphol.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 140 vierkante meter en telt drie slaap- en twee badkamers. De woonkamer is verdeeld in een ruim eetgedeelte en een zeer luxe keuken met uiteraard alle denkbare inbouwapparatuur, daarnaast beschikt het ook over een kook- en spoeleiland.

Iets wat vooral handig is in de wintermaanden, is dat er in het hele appartement vloerverwarming ligt. Daarnaast is de gehele woning te bedienen met behulp van het centrale domotica-systeem van Busch Jaeger.

Overbodige luxe kan geen kwaad

Zo is de woning ook nog voorzien van o.a. een ingebouwde geluidsinstallatie, indirecte led-verlichting met instelbare kleuren en elektrisch bedienbare zonneschermen en raambekleding. Een wedstrijd voetballen en een gezin kost natuurlijk veel energie, dus gelukkig kan Donny beschikken over een butler-service. Zijn auto kan hij uiteraard gewoon parkeren in de parkeergarage.

Buiten dit prachtige appartement is hij ook nog de eigenaar van een woonboerderij in zijn geboorteplaats Nijkerkerveen. Bekijk hieronder wat foto’s van het nieuwe appartement van Donny van de Beek of neem een kijkje op Bekende Buren:

donny vd beek appartement donny van de beek appartement