Het avontuur van Donna op Temptation Island

Donna deed vorig jaar mee aan een seizoen van Temptation Island: Love or Leave samen met haar vriend Nico. Het ging steeds minder goed tussen de twee en Donna zou hem naar eigen zeggen “met geen tak meer aanraken”. Zij vond net als haar toenmalige vriend iemand op het eiland waar ze het ontzettend goed mee kon vinden. Terwijl ze bij RTL Boulevard terugblikte op het seizoen, vertelde ze dat Jimi haar tijd daar absoluut beter heeft gemaakt. “Hij heeft er voor mij een mooie ervaring van gemaakt. De dreamdate met Jimi was gezellig, dat was wel duidelijk denk ik.” Dat was voor de kijker inderdaad héél duidelijk Donna.

Het leek helemaal koek en ei tussen de twee en we waren eigenlijk in de veronderstelling dat dit wel het nieuwe koppel zou kunnen worden. Eenmaal terug in België leek het toch niets geworden tussen de twee. Maar Donna is niet geheel alleen teruggekomen van Temptation Island, ze heeft namelijk een stuk meer zelfvertrouwen gekregen door het programma. Die bom aan zelfvertrouwen is zeker te zien op de foto’s die ze plaatst op Instagram.

Spannende foto’s op Instagram

Donna leek misschien wel de onschuldige meid van het stel, maar nu een tijdje later lijkt dat toch wel anders. Dat kunnen we zien aan de foto’s die ze tegenwoordig op haar Instagram deelt. Naast de foto’s met haar spontane glimlach, is ze er ook niet vies van om zichzelf hier en daar in een pikant pakje te laten zien.

Hieronder een aantal foto’s van de knappe Donna:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D♡NNA (@donna.dg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D♡NNA (@donna.dg)

De dames van Temptation Island kunnen er wat van. Ook Annebel Visscher uit het huidige seizoen is niet vies van een pikante foto hier en daar. Dit keer ging ze uit de kleren in een pikante fotoshoot.