Maak kennis met Engelse sportpresentatrice Laura Woodsy

Laura Woodsy is een Engelse sportpresentatrice die werkt voor Sky Sports en Talksport. De baan bij Sky Sports kreeg ze eigenlijk direct nadat ze aan de Kingston University is afgestudeerd in 2009. Hier werkte ze zich binnen no-time op tot redactieassistent en uiteindelijk tot medewerker en producent.

 

Haar carrière rondom het presenteren begon door interviews achter de schermen te geven. Dit deed ze op de darts verslaggeving op het YouTube-kanaal van Sky Sports. Nu is ze dus bij Sky Sports en Talksport werkzaam, maar ook werkt ze nog voor DAZN. Het is hun onderdeel van het geven van berichtgeving over boksen en de Woman’s Champions League.

De looks van Laura geven kijkcijfers op tv én Instagram

Laura Woodsy zal vast een hele goede presentatrice zijn. Ze heeft ervoor gestudeerd en ze zit natuurlijk al jaren in het vak. Maar ze heeft natuurlijk ook haar looks heel erg mee. De dame heeft prachtige blonde lokken en je verdwaalt in haar bijzondere donkerbruine ogen.

Door haar looks is de dame ook een grote hit op Instagram. Met meer dan 500 duizend volgers heeft ze een flinke fanbase op weten te bouwen.

Hieronder een aantal foto’s van de Instagram-pagina van de knappe Engelse presentatrice Laura Woodsy:

Niet alleen Engeland houdt er een prachtige sportpresentatrice op na. Italië heeft de prachtige Floriana Messina die het sportjournaal presenteert.