Het Nederlandse model Donna Kant

Donna is een vrouw waar wij er niet veel van tegenkomen. Met haar fantastische uiterlijk is zij absoluut een lust voor het oog. Het verbaast ons dan ook niet dat Donna Kant door het dagelijks leven gaat als model en hiervoor de hele wereld over reist. Zo staat zij getekend bij verschillende modellenbureaus in Nederland, Zuid-Afrika, België en Turkije.

Hierdoor heeft zij bijzondere shoots mogen doen op parelwitte stranden en staat ze ook regelmatig model voor kledingmerken. Maar waar je Donna eigenlijk ook neerzet om te shooten, het levert honderd procent zeker een fenomenaal resultaat op met haar lichte ogen en prachtige krullen.

Donna is on fire op Instagram

Donna is ook actief op Instagram en hier weet zij ons en haar ruim 5K volgers regelmatig te verrassen met de leukste foto’s, waarbij haar gevoel voor mode naar boven komt. Zo plaatst zij foto’s in de meest stijlvolle outfits of toont ze haar prachtige figuur in een leuke bikini. E;en ding is zeker: de foto’s zijn zeker geen straf om naar te kijken.

Verder kunnen we op Instagram ook een glimp opvangen van Donna haar privéleven. Hier is te zien dat Donna graag tripjes naar het buitenland maakt en dat komt goed van pas tijdens haar leven als model. Zo is zij de afgelopen tijd afgereisd naar Barcelona, Parijs en Kreta; waar zij geniet van de mooiste stranden en straatjes onder het gezelschap van haar vriendinnen. Kortom, Donna tikt wat ons betreft alle boxen aan. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram van het model Donna Kant. En vergeet vooral niet op volgen te klikken, want deze krullenbol van eigen bodem wil je regelmatig op je tijdlijn voorbij zien komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Oltmandina Kant (@donnakant)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Oltmandina Kant (@donnakant)