Donna D’Errico is een van de vele Baywatch-actrices

Mocht de naam Donna D’Errico je niks zeggen: zij was in september 1995 uitgeroepen tot de Playmate. Geheel terecht overigens als je het ons vraagt. Het zorgde er in ieder geval voor dat het in 1996 de rol van ‘Donna Marco’ in Baywatch mocht spelen. In de drie daarop volgende seizoenen zaten de mannen aan de buis gekluisterd. De rol van Donna Marco speelde ze overigens ook in Baywatch Nights.

Haar optreden zorgde er in ieder geval voor dat ze zich in de kijker wist te spelen en na het succes van Baywatch zagen we haar nog terug in een paar kleine rolletjes. Ondanks het beperkte optreden had ze in ieder geval indruk gemaakt en anno 2022 doet ze dat nog steeds op haar eigen manier.

Op Instagram is ze een opvallende verschijning

Natuurlijk is de kans groot dat ze wel het een en ander heeft laten versleutelen aan haar lichaam, maar zichtbaar is het in ieder geval niet. Ze is deels voorzien van de juiste genen en op haar 54e weet ze nog altijd in positieve zin de aandacht te trekken. Zo worden haar Instagram posts nog altijd veelvuldig geliket en heeft ze geen reden om te twijfelen aan haar populariteit. Ze zit nog altijd strak in haar vel en schaamt zich niet om dat te etaleren. Bekijk de foto’s van haar Instagram hieronder: