Nieuwe docu-serie: Secrets of Playboy

De ‘Secrets of Playboy’ gaat op 24 januari in première op de Amerikaanse televisiezender A&E. De makers van de docu-serie omschrijven het als “een gore speeltuin voor gebruik van verboden middelen, misbruik en zelfs bestialiteit.” In de documentaire worden onder andere Holly Madison en Sondra Theodore, twee voormalige “vriendinnen” van Hefner, geïnterviewd.

 

Sondra Theodore onthult hoe het Playboy Mansion, het herenhuis van Hugh Hefner in Los Angeles, vijf dagen per week het toneel was voor groepsseks. De nu 65-jarige vertelt ook hoe Hefner wekelijks zogeheten ‘Pig Nights’ organiseerde. Daarvoor huurde hij tientallen “lelijke prostituees” in om het te doen met zijn vrienden. Belangrijke gasten mochten de meisjes ook misbruiken, aldus de getuigen. Zo zou Don Cornelius, een belangrijke televisieproducer, twee Playboy Bunnies gegijzeld en tegen hun wil in bepaalde handelingen verricht hebben.

Playboy Mansion zag Hefner als één grote familie

Voor voormalig werknemer, Miki Garcia, leek de Playboy Mansion wel een sekte. “Die vrouwen werden gemanipuleerd tot ze geloofden dat ze deel uitmaakten van een familie. Hefner geloofde echt dat hij eigenaar was van die vrouwen.” Holly Madison was één van die vrouwen. Ook had zij acht jaar lang een relatie met Hugh Hefner. “Hij brainwashte me. Het leven in dat huis bracht me tot het uitvoeren van een reeks vieze dingen, en ik wist niet wat te doen. Ik kon niet vertrekken, want dan zou er een berg wraakporno uitkomen, dacht ik. Op een bepaald moment was ik suïcidaal.

De dochter van de persoonlijke dokter van Hefner, genaamd Jennifer Saginor, vertelt hoe ze als minderjarige misbruikt werd. Saginor ging op haar 11-jarige leeftijd in de Playboy Mansion wonen. “Hij beschouwde me als zijn dochter. Maar toen ik 17 was, riep hij me naar zijn slaapkamer. Daar zaten hij en een Playmate, en probeerde hij om seks met ons beiden te hebben. Toen ik zei dat ‘mijn vader een kamer verder zit’, zei hij: ‘We zijn toch allemaal familie?’”

Het gebruik van verboden middelen in de Mansion

In de documentaire wordt er ook veel gepraat over het gebruik van bepaalde middelen in de Playboy Mansion. “Hef had altijd een voorraad Quaaludes, het krachtige kalmeringsmiddel dat ook Bill Cosby naar verluidt gebruikte om zijn slachtoffers te drogeren.” vertelt Lisa Loving Barrett, de assistente van Hefner. “Die pillen stonden bekend als leg openers

Hefner zelf nam volgens Barrett dagelijks middelen om alert te blijven. Ook cocaïne was “in stapels” voorradig. “In die mate dat zelfs een van de poedels van Hefner eraan verslaafd raakte omdat hij het altijd oplikte van de vloer.”

Zie hieronder de schokkende trailer van Secrets of Playboy:

 

Secrets of Playboy’ gaat op 24 januari in première. Holly Madison onthulde onlangs de strikte regels toen zij in de Playboy Mansion woonde.