De trend in mutsen van 2019

De docker caps van CPTN originals zijn geïnspireerd op de sailor culture. De gebruikte materialen en de warme kleuren maken dit niet alleen een comfortabel maar ook een stijlvol accessoire. Het grote voordeel aan dit soort mutsen is de verstelbare band aan de achterzijde, die ervoor zorgt dat jij – ongeacht de grootte en vorm van je hoofd – een cap rockt die perfect zit.

Ontworpen door mensen die houden van reizen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van de wereld.

cptn docker cap

Katoenen docker cap

De eerste collectie caps van CPTN originals zijn gemaakt van 100% katoen, in de kleuren sahara, navy, zwart en beige. Dit geeft de sailor hats een ruwe uitstraling die perfect samengaat in workwear en casual outfits.

docker caps

Combineer de katoenen caps met andere mannelijke kledingstukken. Trek die donkere denim jeans, wollen trui en parka maar uit de kast en stel zo jouw stoere outfit in een handomdraai samen.

Wollen docker cap

Voor de tweede collectie van CPTN originals werd gebruik gemaakt van 60% wol. Dit maakt de docker caps wat zachter en vooral warmer, ideaal voor deze tijd van het jaar. De wollen caps zijn uitgevoerd in typische najaarskleuren; donkergrijs, leger groen en zwart zullen jouw garderobe een flinke upgrade geven.

docker cap

Door de wollen uitvoering hebben deze mutsen een ietwat luxueuzere uitstraling. Dit maakt ze de perfecte kers op de taart van jouw winterse outfits. Combineer de wollen variant met een pantalon, chelsea boots en een overcoat voor een onuitwisbare outfit in de winter.

Ook is er een grijs geruit model, voor de mannen met nét wat meer lef. Deze zal ongetwijfeld de show stelen in jouw in jouw verschijning. Draag dit item met kledingstukken in andere aardetinten om een indrukwekkende herfst outfit samen te stellen. Sportief en chique tegelijk.

trend mutsen winter

Check de website van CPTN originals voor het hele aanbod aan docker caps.